Thursday, 25 April, 2024

Αγριεύει ο καιρός από Δευτέρα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες για το νομό Πέλλας

Το Φθινόπωρο φτάνει στη χώρα μας τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές, όμβροι ή καταιγίδες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για τις επόμενες 3 ημέρες, σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, νεφώσεις θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και θα σημειωθούν βροχές, όμβροι και καταιγίδες, ενώ παράλληλα θα καταγραφεί και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 5 έως 7 βαθμών. Οι άνεμοι δεν θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή και θα πνέουν από νότιες και δυτικές γενικά διευθύνσεις, στο Ιόνιο έως 5 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στο νομό Πέλλας θα εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα μετά το μεσημέρι με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανώς να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Η εβδομάδα αναμένεται να κυλίσει με λίγες νεφώσεις και σποραδικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Καλό Φθινόπωρο σε όλους!

Αγριεύει ο καιρός από Δευτέρα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες για το νομό Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου