Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αδιαφορία από τη δημοτική αρχή Αλμωπίας για τον άστεγο στην περιοχή

Φιλότιμο μόνο από τους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας

Τι αναφέρει το blog Καφρέφτης Πέλλας
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Α.Τ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
Το χαμόγελο ίσως αργήσει να επιστρέψει στα χείλη του κ. Β.Ι., που εντοπίστηκε άστεγος να προσπαθεί να γλυτώσει από την αδιαφορία των ανθρώπων “κρυμμένος” μακριά από τα βλέμματα και την περιέργεια της ανθρώπινης “λογικής” και τα στοιχεία της φύσης.
“Προχθές βρήκα μία ντομάτα και έτσι εξασφάλισα τον επιούσιο της ημέρας…” μας ανέφερε με πόνο ψυχής.
Μιας ψυχής δοκιμασμένης και εγκαταλειμμένης από τους ανθρώπους γύρω του.
Το κάναμε πρώτο θέμα μόλις ενημερωθήκαμε από συμπολίτη μας για την υπόθεση. Σοκαριστήκαμε και ομολογουμένως εκπλαγήκαμε και εμείς από την ανταπόκριση του κόσμου. Να σημειώσουμε ότι ενημερωθήκαμε από αναγνώστη του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, ότι ήδη έχει συγκεντρωθεί ένα μικρό ποσό για τον ευγενή αυτό σκοπό και εκπλαγήκαμε από την ανταπόκριση συμπολιτών μας που ομολογουμένως δεν περιμέναμε.
Απογοητευθήκαμε όμως από πρόσωπα ανάλγητα που μας “εκπροσωπούν θεσμικά και που υποτίθεται ενδιαφέρονται για το κοινό καλό!!!” Ας είναι. Ο μεγαλοδύναμος ας δίνει κουράγιο σε όσους περνούν δύσκολα αυτές τις μέρες και ας δώσει φώτιση στους “τυφλούς”.
Ο κύριος Β.Ι. βρίσκεται ύστερα από φιλότιμες προσπάθειες ανδρών του Α.Τ.Αριδαίας, προσωρινά στα χέρια ιατρών και διενεργείται προσπάθεια για την προάσπιση της ψυχικής και σωματικής του υγείας.
Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που με δικό τους ενδιαφέρον και ενέργειες έκαναν πέρα από το υπηρεσιακό τους καθήκον, την ανθρώπινη υποχρέωση.
Για κάθε εξέλιξη της υπόθεσης θα είμαστε σε επαγρύπνηση και θα σας ενημερώνουμε.

Αδιαφορία από τη δημοτική αρχή Αλμωπίας για τον άστεγο στην περιοχή

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου