Tuesday, 23 April, 2024

Αιχμηρή ανακοίνωση Σωτήρη Βασιλείου, για τις εκλογές στο Σωματείο του Νοσοκομείου Έδεσσας

Μία ανάρτηση που προκαλεί ενδιαφέρον, έκανε ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Έδεσσας Σωτήρης Βασιλείου, που εδώ και έξι μήνες

βρίσκεται σε αναστολή εργασίας (όπως και άλλοι συνάδελφοί του υγειονομικοί), σχετικά με τις εκλογές που πρόκειται να γίνουν στο Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Όπως ο ίδιος  τουλάχιστον αναφέρει, υπάρχει μία προσωπική πληροφόρηση, προκειμένου το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι να το έχουν μόνο όσοι ανήκουν στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας!

Ο ίδιος επίσης αναφέρει ότι έχει θέσει υποψηφιότητα για το ΔΣ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν έγινε αποδεκτή ή όχι (υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση). Σε όσους πάλι πιστεύουν ότι οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, χάνουν και το δικαίωμα να ασκήσουν και αυτό του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, μάλλον κάνουν λάθος. Σημασία έχει ότι οι εκλογές γίνονται στις 5 Απριλίου και μέχρι τότε, ίσως να δούμε πολλά.

Στη συνέχεια, παραθέτουμε την δημοσίευση που έκανε ο κ. Βασιλείου, στον προσωπικό του λογαριασμό του f/b:

“Σε λίγες ημέρες πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές του Σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν. Έδεσσας.

Στην προσπάθεια μας να θέσουμε υποψηφιότητα ,πληροφορηθήκαμε πως το δικαίωμα του εκλέγειν, όπως και του εκλέγεσθαι στο Σωματείο, κατέχουν πλέον μόνο οι εργαζόμενοι που πρόσκεινται στο  κόμμα της Νέας Δημοκρατίας! Ενημερώνουμε λοιπόν τους παρατρεχάμενους του κυβερνώντος κόμματος, ότι εκλογές του Σωματείου με παράνομο και δόλιο αποκλεισμό των υγειονομικών του Νοσοκομείου  δεν θα γίνουν αποδεκτές! Τέλος, όλα τα δικαιώματα μας ως μέλη του Γ.Ν. Έδεσσας θα τα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου