Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αλεξάνδρεια: Παρενόχληση νεαρής – Άγνωστοι προσπάθησαν να την βάλουν σε αυτοκίνητο

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στην τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας, η απόπειρα αρπαγής 20χρονης κοπέλας

από δύο άνδρες που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Μαΐου, κοντά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας. Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, λίγο μετά αφότου άφησε φίλη που ήταν μαζί της στο δικό της σπίτι. Έπειτα από λίγο αντιλήφθηκε δύο νεαρούς άνδρες, επιβαίνοντες σε ΙΧ αυτοκίνητο να την πλησιάζουν και αρχικά να την προκαλούν με χυδαίες εκφράσεις και ύβρεις, ενώ συνέχισαν να την ακολουθούν επίμονα. Ο συνοδηγός κάποια στιγμή κατέβηκε και προσπάθησε να παρασύρει δια της βίας την κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο, με εκείνη όμως να αντιδράει με φωνές και να φεύγει από τα χέρια τους, τρέχοντας προς το σπίτι της φίλης της.
Το σκηνικό σε λίγα δευτερόλεπτα μετατράπηκε σε καταδίωξη, με την κοπέλα εν τέλει να αντιδρά ψύχραιμα, αφού πρόλαβε να καλέσει με το κινητό τη φίλη της, η οποία ειδοποίησε γρήγορα την Άμεση Δράση. Εν τέλει, οι δύο δράστες διέφυγαν όταν περίοικοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό και βγήκαν στα μπαλκόνια φωνάζοντας.
Του Βασίλη Σιμόπουλου-έμβολος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου