Friday, 19 April, 2024

Αλμωπία: Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής, λόγω παντελούς έλλειψης διαθέσιμων καυσίμων

Την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, στις 13:00μμ., στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας

θα πραγματοποιηθεί έκτακτη-κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για το παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης επαναληπτικού ηλεκτρονικού διεθνή ανοιχτού διαγωνισμού για τη προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια πετρελαιοειδών (καύσιμα κίνησης/θέρμανσης) για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών του προσώπων (του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επ. Δευτεροβάθμιας του δήμου Αλμωπίας) έτους 2019 (διάστημα 12) μηνών. 
2. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου «Δημιουργία χώρων αθλητικών εγκαταστάσεων και αναψυχής στην πόλη της Αριδαίας Δήμου Αλμωπίας». 
Η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος λόγω:
Παντελούς έλλειψης διαθέσιμων καυσίμων απαραίτητων για την κίνηση των μεταφορικών μέσων και των μηχανημάτων έργου.
Επιτακτικής ανάγκης να προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες επιλογής αναδόχου μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ), διότι αφορά σε χρηματοδοτούμενο έργο (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) και τίθενται πλέον στενά χρονικά περιθώρια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου