Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Δήμου Σκύδρας για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών

Εφαρμογή προληπτικών μέτρων λειτουργίας λαϊκών αγορών Δήμου Σκύδρας λόγω πανδημίας κι αλλαγή ημερομηνίας

λαϊκής αγοράς στην πόλη της Σκύδρας λόγω Δεκαπενταύγουστου.

Με βάση τις γενικότερες ανησυχητικές εξελίξεις που εμφανίζονται στο μέτωπο της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού και σε σχέση ειδικότερα με την εφαρμογή προληπτικών μέτρων και κανόνων λειτουργίας των υπαίθριων λαϊκών αγορών του Δήμου Σκύδρας, (κάθε Τετάρτη στην Καλή και κάθε Σάββατο στη Σκύδρα), ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, τους πωλητές των λαϊκών αγορών και κάθε ενδιαφερόμενο για τα εξής:
Σύμφωνα με την αριθμ.Δ1α/ΓΠ.οικ.50361/9.8.2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Εσωτερικών θεσπίζονται, μεταξύ των άλλων, ότι:
α. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
β. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές /κοινό.
Παράλληλα, ως Δήμος Σκύδρας ανακοινώνουμε ότι λόγω της αργίας του Σαββάτου της 15ης Αυγούστου 2020-Κοίμηση Υπεραγίας Θεοτόκου-η λαϊκή αγορά στην πόλη της Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί κατά μια ημέρα ενωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020.
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή επεξήγηση είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων οι: Γιώργος Σταματέλλος Αντιδήμαρχος, τηλ. :6980414545 και Ιγνάτης Καραπαναγιώτης Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, τηλ.: 6977946294.
Παρακαλούμε και συνιστούμε σε όλους τους εμπλεκόμενους την πιστή εφαρμογή των ανωτέρω, όπως κι όλων των συναφών μέτρων ασφάλειας και προστασίας, όπως είναι τα γάντια, τα αντισηπτικά, η αποφυγή των συναθροίσεων και η εναπόθεση των χρησιμοποιηθέντων ειδών προστασίας σε χωριστές σακούλες κι όχι το πέταμα στους δρόμους.
Προφυλαγόμαστε, λοιπόν, για να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς και για να απομονώσουμε τον ιό και τις επιπτώσεις του για την κοινωνία και την οικονομία μας.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δήμου Σκύδρας, Γιώργος Σταματέλλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου