Saturday, 20 April, 2024

Ανδρέας Γιάγκος, υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πέλλα, Δήμος για Όλους»

Ο Ανδρέας Γιάγκος, φυσικοθεραπευτής από τα Γιαννιτσά, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πέλλας, συμμετέχει εκ νέου στις εκλογές του Μαΐου

ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πέλλα, Δήμος για Όλους» του Στάθη Καστερίδη.
Ο κ. Γιάγκος τονίζει τα βασικά σημεία της επερχόμενης αλλαγής στον δήμο Πέλλας και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βγαίνουμε μπροστά και αφήνουμε πίσω τις χαμένες ευκαιρίες της παρούσας διοίκησης».


Αγαπητοί συνδημότες,
Κοινή μας βάση είναι ότι ζούμε σε έναν προικισμένο τόπο με έντονα τα αποτυπώματα των προγόνων μας. Κοινή μας διαπίστωση των τελευταίων ετών είναι ότι η Πέλλα μας έγινε τόπος ΜΗ ελκυστικός και ΧΩΡΙΣ έμπνευση. Φίλες και Φίλοι, η Πέλλα δεν μπορεί να περιμένει άλλο.
Βγαίνουμε μπροστά και αφήνουμε πίσω τις χαμένες ευκαιρίες της παρούσας διοίκησης. Με αίσθημα ευθύνης μπροστά στη μεγάλη πρόκληση και πρόσκληση:
– ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ πιστεύοντας στον Στάθη Καστερίδη με την μεγάλη του εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους» γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας να δίνουμε καθημερινό αγώνα για την προκοπή του τόπου μας.
– ΠΡΟΤΑΣΩ αλλαγές στο αστικό περιβάλλον βασισμένες σε έναν ολοκληρωμένο αστικό σχεδιασμό για έναν προσβάσιμο Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.
– ΔΙΕΚΔΙΚΩ πολιτικές που ενισχύουν τις προσπάθειες για αναζωογόνηση των χωριών μας με στοχευμένες μελέτες τοπικής ανάπτυξης.
– ΑΞΙΟΠΟΙΩ ΤΗΝ άποψη των συνδημοτών μου για τις μεγάλες ανατροπές που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Για να πετύχω τα παραπάνω σε θέλω σύμμαχο μου.
Με τιμή Ανδρέας Γιάγκος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου