Tuesday, 16 April, 2024

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Ταπαζίδη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανοιχτή επιστολή έστειλε ο Δημήτρης Ταπαζίδης, υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξε ι του προέδρου της ΝΟΔΕ μέσα από την οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ζητάει να  «Καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου».Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Πρόεδρε της Ν.Δ. σας απευθύνω αυτή την ανοικτή επιστολή για λόγους συνέπειας: επειδή από το Σάββατο 9 Απριλίου είχα δεσμευτεί δημόσια για όσα θα σας αναφέρω, αλλά  κύρια γιατί ο τρόπος διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών προσβάλλουν το πυρήνα των αρχών μου, τον σεβασμό μου στις άξιες δικαίου και αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας.

Κύριε Πρόεδρε

α) Αφού σας επισημάνω επιγραμματικά ότι ήταν λάθος να μην στήνονται κάλπες για τις ΔΗΜ.Τ.Ε όταν οι υποψήφιοι είναι ισάριθμοι των εκλεγόμενων.

β) Αφού σας αναφέρω ότι  οι εκλογες για τους θεματικους εκπροσωπους  στις ΝΟΔΕ εγιναν χωρις εκλογικους καταλογους με αποτελεσμα να ψηφίζουν π.χ:

ως εκπρόσωποι του τομέα πολιτισμού μηχανικοί ή εκπαιδευτικοί κλπ

ως εκπρόσωποι του τομέα υγείας έμποροι, δηλαδή όσοι εμφανίσθηκαν στα εκλογικά κέντρα όπου τους καθοδηγούσαν.

γ) Αφού σας ενημερώσω ότι η ΝΟ.Σ. που όφειλε να είναι αναρτημένη από την Παρασκευή 9 Απριλίου μου κοινοποιήθηκε με e-mail την Πέμπτη 14 στις 00:58!!!! από τον πρόεδρο της Ν.ΕΦ.Ε. και μάλιστα μόνον τα 104 από τα περισσότερα από 500 μέλη της.

Συνεχίζω με τα αίσχη  στην ΟΝΝΕΔ.

Κύριε πρόεδρε

στον νομό Πέλλας οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στο εκλεκτορικό σώμα για εκλογή προέδρου ΝΟΔΕ προβλέπεται να είναι δεκατρία (13) άτομα, (12 για τις τέσσερις τοπικές ΟΝΝΕΔ Έδεσσας, Σκύδρας, Αριδαίας, Γιαννιτσών  και ένας (1), ο  πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ).

Όπως σε όλη την Ελλάδα κάλπη δεν στήθηκε -αν και υπήρχαν περισσότεροι από τις προβλεπόμενες θέσεις υποψήφιοι- ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ!!!!

Μετά από την βαθιά δημοκρατική διαδικασία των συναλλαγών(!!!) σε αγαστή συνεργασία δυο κομματικοί παράγοντες από τα Γιαννιτσά φίλοι της Αθηναϊκής παραηγεσίας της ΟΝΝΕΔ (λέγε με Παπαμιμίκο) ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ το πρώτο κύμα συναλλαγής εννέα (9) ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ. Όχι φυσικά την Δευτέρα12 Απριλίου όπως προβλέπεται στο χρονοδιάγραμμα της εγκυκλίου εσωκομματικών εκλογών  αλλά την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 00:58 ( το σχετικό e-mail από τον Πρόεδρο της Νομ. Εφορευτικής Επιτροπής, είναι στην διάθεση κάθε αμφισβητία).

«ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ»

Συνεχίζοντας να γελοιοποιούν κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατίας άλλοι τρεις (3) ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ εκλέκτορες διορίζονται το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Απριλίου στις 21:20(!!!), ελάχιστες ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας της Κυριακής όταν έπρεπε να είναι γνωστοί και αναρτημένοι ως εκλογικός κατάλογος από την Δευτέρα 14 Απριλίου. Αν βέβαια απορείτε γιατί διορίσθηκαν 12 και όχι 13 αυτό έγινε γιατί η ΛΕΙΑ έπρεπε να μοιρασθεί ισομερώς στους δυο πολιτικούς παράγοντες από τα Γιαννιτσά  γεγονός που δυστυχώς ήταν και σε γνώση μελών της Γραμματείας Οργανωτικού.

Η καταρράκωση, η  γελοιοποίηση της Δημοκρατίας όμως δεν τελειώνει εδώ. Σε όσους από την μια 6αδα δεν έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη υποταγής απαιτούν ο σταυρός επιλογής προέδρου ΝΟΔΕ να βρίσκεται δεξιά του ονόματος και όχι ως συνήθως αριστερά είναι αυτό που απλά ονομάζεται ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Έτσι ο συμπαθής κατά τα αλλά συνυποψήφιος μου βρέθηκε με τρία ψηφοδέλτια υπέρ του με αυτόν τον τρόπο έλεγχου.

Έτσι σε ένα εκλεκτορικό σώμα 78 ατόμων οι 12 (δηλαδή το 15,4%) ήταν διορισμένοι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ σχεδόν όλοι παντελώς άγνωστοι και στους οποίους πλην δύο  δεν είχα ούτε την δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Συγχαρητήρια στην ηγεσία(!!!) της ΟΝΝΕΔ και τους Γιαννιτσώτες πολιτικούς παράγοντες που διδάσκουν  εξ απαλών ονύχων στην νεολαία μας:

 Την συναλλαγή, την ομάδα, τις γραμμές, την υποταγή, την πειθαρχία και

όχι την μάχη των ιδεών, την ελευθέρια της έκφρασης, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των εκλογών.

Κύριε Πρόεδρε

«Καθάρισε την κόπρο του Αυγείου».

Μετά το 10ο οργανωτικό Συνέδριο σάρωσε τα όλα.

Η Παπαμιμίκειος λογική και νοοτροπία των συναλλαγών και των ελεγχόμενων διαδικασιών να τελειώσει. Σήμερα υπάρχουν νόθες οργανώσεις, λόγω της σύνθεσης των Εκλεκτορικών σωμάτων.

Ως εκ τούτου, έχετε το χρέος να οργανώσετε έντιμες καθαρές δημοκρατικές εκλογές σε όλη την οργανωτική πυραμίδα.

Ταπαζίδης Δημήτρης

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής

Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας

6977270731

ΚΟΙΝ: Γραμματεία Οργανωτικού

            ΜΜΕ

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Ταπαζίδη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου