Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Απάντηση της Δημάρχου Σκύδρας στην πρόσφατη επιστολή του Τοπικού Συμβούλου Χ. Πορτοκαλίδη

«Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία για την πρόθεση του που είναι η δημοσιότητα παντί τρόπω, αφού αναπαράγει και αναμασά τα ίδια πράγματα

καθώς το ζήτημα της καθαριότητας που θέτει, κι όπως το θέτει, έχει εξαντληθεί στο επίπεδο της κατάθεσης απόψεων και κρίσεων εκατέρωθεν.

Είναι φανερό ότι τείνει να χάσει την ψυχραιμία του. Αδιάσειστο στοιχείο η τελευταία επιστολή του που κινείται στο βαθμό του κομπασμού, της σύγχυσης, της αλαζονείας και του παροξυσμού. Ας το τονίσω, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι ως Δήμαρχος κι ως Δημοτική Αρχή έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, διαβούλευσης και συνεργασίας με όλους τους συμπολίτες μας, τους φορείς, τους αιρετούς και τα στελέχη του Δήμου  με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου, δυνατού, πολλαπλασιαστικού αποτελέσματος για την κοινωνία μας. Βρισκόμαστε και συναναστρεφόμαστε μαζί τους, σε καθημερινή βάση, στο Δημαρχείο, στους χώρους δουλειάς, στις θρησκευτικές, πολιτικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές εκδηλώσεις. Μέσω δε των κοινωνικών δικτύων ανταλλάσσουμε, ως είθισται, απόψεις, κρίσεις και δεδομένα. Δεν θ΄απολογηθούμε, λοιπόν, γι΄ αυτό. Πολύ δε περισσότερο, δεν θα βάλλουμε φραγμούς στις επαφές μας με τους συνδημότες μας, ούτε δίνουμε προτεραιότητα σ΄επιλεκτικές συναντήσεις κατηγοριοποιώντας τους συμπολίτες και τον τρόπο επικοινωνίας μας που είναι ο ίδιος μ΄όλους, ανεξαιρέτως.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών έχω δεχτεί στο γραφείο τον κ. Πορτοκαλίδη. Τον άκουσα με προσοχή και στο περίγραμμα του διαλόγου και της συνεργασίας του συνέστησα, με κάθε ειλικρίνεια και συγκατάβαση, τα όποια θέματα τον απασχολούν και τον ενδιαφέρουν να τα θέτει στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας, του οποίου είναι Μέλος,  για συζήτηση και λήψη απόφασης, χωρίς απαραίτητα να συμφωνεί με την πλειοψηφία, ώστε στη συνέχεια, όταν απαιτείται, να κατατίθενται οι αποφάσεις του παραπάνω οργάνου κατά τα οριζόμενα και τα προβλεπόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο ή όπου κατά νόμο ζητούνται.

Δυστυχώς, επέλεξε κι επιλέγει το δρόμο της αυτονόμησης κι όχι της σύνθεσης και της συλλογικότητας τις οποίες χρειάζεται ο τόπος μας για να προχωρήσει μπροστά και δεν τις επιβάλλει καμιά προσωπική απαίτηση. Έχω δηλώσει ότι με τη συγκεκριμένο θέμα δεν θα ασχοληθώ, και γιατί έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος συζήτησής του και δεν έχει να προσθέσει κάτι στην ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Θα κλείσω, γράφοντας και μιλώντας πάντα σε πολιτική βάση, με τούτο, «Ανδρός χαρακτήρ εκ λόγου γνωρίζεται».

Με εκτίμηση Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου

Απάντηση της Δημάρχου Σκύδρας στην πρόσφατη επιστολή του Τοπικού Συμβούλου Χ. Πορτοκαλίδη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου