Thursday, 28 March, 2024

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υδροδότησης της Τ.Κ. Σωσάνδρας

Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σε συνεργασία με τους εξωτερικούς συνεργάτες του Ν.Π.Ι.Δ. και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σωσάνδρας

μετά από μεγάλες προσπάθειες και δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που είχαν σημειωθεί στις δύο γεωτρήσεις λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των συνεχόμενων διακοπών ηλεκτροδότησης, ώστε να λήξει η ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού. Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί έγινε περιέλιξη της γεώτρησης και μετά τις απαραίτητες εργασίες αποκαταστάθηκε η βλάβη γύρω στις 16:00. Λίγο αργότερα, εγκαταστάθηκε η διορθωμένη γεώτρηση και τέθηκε σε λειτουργία. Έτσι, η υδροδότηση της Τ.Κ. Σωσάνδρας αποκαταστάθηκε.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Χρήστος Γεωργίου ευχαριστεί τους κατοίκους του χωριού για την υπομονή και τη συνεργασία τους και συγχαίρει τους εργαζόμενους που εργάζονται όλες αυτές τις μέρες κάτω από αντίξοες συνθήκες και με μεγάλη ταχύτητα (αν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα σε λίγες ώρες έγινε αντικατάσταση της γεώτρησης) με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από τον παγετό.

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υδροδότησης της Τ.Κ. Σωσάνδρας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου