Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν για… αλισβερίσι με ηρωίνη

Την κατάλληλη στιγμή έφτασαν στα Εξαμίλια Κορινθίας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, που οργάνωσαν επιχείρηση αξιοποιώντας

τις πληροφορίες τους για αλισβερίσι «σκληρών» ναρκωτικών από τέσσερις Έλληνες τους οποίους έπιασαν στα πράσα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 43χρονο και έναν 52χρονο να προμηθεύουν με ηρωίνη τους άλλους δυο ηλικίας 42 και 44 χρόνων και τους πέρασαν χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία των δυο προμηθευτών, όπου βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 97,5 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας.
Πωλητές και αγοραστές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος άσκησε διώξεις σε βάρος τους για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Γυναίκα διακινούσε «φιξάκια» ηρωίνης
Στη Βέροια την έψαχναν, αλλά έφτασαν μέχρι μια περιοχή της Θεσσαλονίκης για να την βρουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μία αλλοδαπή που διακινούσε ηρωίνη. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε έλεγχο το βράδυ της Παρασκευής και στην κατοχή της βρέθηκαν πέντε «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 190 ευρώ. Η αλλοδαπή συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου