Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Από τι “έφυγε” ο 15χρονος, αν όχι από το εμβόλιο; Λοιμωξιολόγος μιλά για fake news!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αρκαδίας η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου στο χωριό Μαντέικα.
Το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο, με την εγκληματική ενέργεια να έχει αποκλειστεί.
Σύμφωνα με το flamis.gr, για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Αστυνομία. Φως στην αιτία του θανάτου του 15χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Ωστόσο ο λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος, ισχυρίζεται πως: Ήδη κάποιοι αντιεμβολιαστές κυκλοφόρησαν ψεύτικη είδηση πως το παιδί πέθανε μετά από εμβόλιο. Κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά: “Είναι fake news. Καμία σχέση. Κάποιοι άρχισαν να λένε διάφορα για τους δικούς τους λόγους. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κανείς νέος άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από εμβόλιο MRNA. Σε όλον τον κόσμο” κατέληξε ο γνωστός Πατρινός λοιμωξιολόγος, μιλώντας στον Σκάι Πάτρας 89,4. Και πώς είναι τόσο σίγουρος ο κ. Χρυσανθόπουλος δηλαδή; Το παιδί έκανε το εμβόλιο την Παρασκευή για να πάει από Δευτέρα σχολείο και για να μην αναγκάζεται να κάνει self-test. Ξαφνικά το λέτε εσείς κύριοι; Και έχουμε τον υπουργό να λέει “εμβολιάστηκαν χιλιάδες, δεν έπαθαν τίποτα”. Αν ήταν το δικό σας παιδί τι θα λέγατε κύριοι; Τώρα τσιμουδιά… είναι ακριβώς σαν τις υποθέσεις ανθρώπων που πέθαναν ξαφνικά-ώ, ναι, τι σύμπτωση! μετά ακριβώς από τον εμβολιασμό τους, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και οι οικογένειες έχουν κινηθεί νομικά. Για αυτά επίσης τσιμουδιά! Δεν ήξεραν τι να κάνουν και… έτυχε να πεθάνουν ακριβώς μετά ή την επομένη… 
Διαβάστε τι γράφει ξαδέλφη του: Εχτες τα ξημερώματα (Κυριακή προς Δευτέρα) έφυγε ο ξαδερφος μου, ένα υπεροχο παιδι… Δεν τον εζησα πολυ καιρο,παρα μονο 2 χρονια. Δεν ξερουμε απο τι εφυγε. Αλλα εκανε την Παρασκευη την πρωτη δοση του εμβολιου. Για να παει σχολειο.Και να ειναι καλυμμένος εστω και λιγο απο τον Κωρονοιο. Και ο ξαδερφουλης μου.Εφυγε απο το εμβολιο. Γιατι ητανε υγιεστατος δεν ειχε κατι. Ας ελπισουμε οτι θα εχουν τα κοτσια,να μας πουν απο τι εφυγε.Καλο παραδεισο ξαδερφουλη μου και το χωμα που θα σε σκεπασει να ειναι ελαφρυ. Παντα θα βρισκεσαι στης καρδιες μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου