Saturday, 20 April, 2024

Από το Σάββατο super market για τους ανεμβολίαστους, μόνο με rapid test;

Ένα πακέτο νέων μέτρων αναμένεται να εγκριθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και να τεθεί σε ισχύ από το προσεχές Σάββατο (27/11).
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, για να εισέλθουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες στα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test στην είσοδο του καταστήματος! Αυτό επιτέλους θα τονώσει τα μικρά μάρκετ και παντοπωλεία, καθώς κάνεις τηλεφωνικά την παραγγελία σου και στα φέρνουν στην πόρτα σου, σε τοπικό επίπεδο βέβαια, γιατί στις μεγάλες πόλεις η μέθοδος αγορών «click away» στο λιανεμπόριο, μάρκετ, κλπ, εφόσον υπάρχει… ευκαιρία να χάσουν και το κατιτίς οι πολυεθνικές! Αν νομίζουν ότι αυτά θα είναι μέτρα πίεσης για όσους δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο, είναι γελασμένοι… Παράλληλα, τονίζεται ότι η υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θεωρείται σχεδόν ειλημμένη απόφαση και μάλιστα ότι η μια από αυτές ενδέχεται να πρέπει να είναι μάσκα υψηλής προστασίας (FFP2).

Να υπενθυμίσουμε, πως ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδης, όλες αυτές τις ημέρες αποκλείει το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι θα εισέρχονται στα σούπερ μάρκετ επιδεικνύοντας τεστ, καθώς “δεν μπορεί να τους στερήσει η κυβέρνηση το δικαίωμα να πάρουν τα προς το ζην” και πρόσθεσε ότι αν’ αυτού επανήλθε ο περιορισμός των ατόμων, ανάλογα με τα τετραγωνικά, όπως επίσης πως μπορούν να πάνε μόνο με rapid test σε εξωτερικούς χώρους εστίασης και καταστήματα του λιανεμπορίου και δεν χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού… επειδή όμως κάθε μέρα αλλάζουν απόψεις και προσθέτουν νέα μέτρα, εν αναμονή των ανακοινώσεων…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου