Saturday, 20 April, 2024

Αρνητικά όλα τα rapid test στους εργαζόμενους του εργοταξίου Δήμου Αλμωπίας

Έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας

και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ-Κινητή Μονάδα Πέλλας, πραγματοποιήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου, rapid test για ανίχνευση του Covid-19 στο σύνολο των εργαζομένων του Εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας. Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολυξένη Νάνου δήλωσε για τη δράση: «Για εμάς πρωταρχικό μέλημα, παραμένει η υγεία όλων των εργαζομένων μας. Είναι άνθρωποι, οι οποίοι έρχονται σε καθημερινή επαφή με το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων του Δήμου μας και θέλουμε να διασφαλίσουμε την υγεία τους και των οικογενειών τους. Θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες το προσεχές διάστημα, ώστε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού».

Νέα τεστ από Δευτέρα

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες, ότι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ-κινητή ομάδα Πέλλας, διοργανώνει δωρεάν rapid test προκειμένου να έχει δυνατότητα ο τοπικός πληθυσμός, να ελεγχθεί για COVID-19.
Στη δράση drive through, ο κάθε πολίτης, θα ελέγχεται μέσα από το αυτοκίνητό του, χωρίς να χρειάζεται να κατέβει απ’ αυτό.
Σε κάθε αυτοκίνητο μπορεί να επιβαίνει αριθμός επιβατών, όπως σχετικά καθορίζεται και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.
Τα drive through test, θα πραγματοποιηθούν στο parking του ΚΤΕΛ Αριδαίας, από τις 10:00 π.μ έως τις 15:00.
Επίσης την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν rapid test στην πλατεία της Περίκλειας, με σκοπό να καλυφθεί ο ορεινός όγκος της Ανατολικής Αλμωπίας (Αρχάγγελος, Περίκλεια, Λαγκαδιά, Αετοχώρι, Νότια).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου