Tuesday, 23 April, 2024

Ασημένιο μετάλλιο για την πρωταθλήτρια Ελλάδας, από τα Γιαννιτσά, Έλενα Χατζηλιάδου στο πανευρωπαϊκό Καράτε 2018!

Η Έλενα Χατζηλιάδου, με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ολοκλήρωσε σήμερα τους αγώνες της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε 2018 που διεξάγεται στο Novi Sad της Σερβίας.
Η κορυφαία Ελληνίδα καρατέκα έπαιξε σήμερα στον τελικό της κατηγορίας των 68 κιλών.
Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο προσθέτοντας μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της.
Ο μπαμπάς και προπονητής της Μάξιμος Χατζηλιάδης, για άλλη μία φορά περήφανος για την κόρη του!

Δείτε εδώ και εδώ επιτυχίες της Έλενας 
Μετά τους αγώνες η Χατζηλιάδου μίλησε  για τη μεγάλη επιτυχία, στο Fightsports.gr
«Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένη με την παρουσία μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αν σκεφτώ και κάτω από ποιες συνθήκες προσπαθώ να κάνω την προετοιμασία μου δεν θα ζητούσα κάτι άλλο.
Αλλά ένας πρωταθλητής ποτέ δεν σταματάει να κυνηγάει το κάτι καλύτερο και αυτό χρειάζεται για να φτάσει κανείς στην ύψιστη κορυφή. Είμαι λίγο στεναχωρημένη για την ήττα μου στον τελικό γιατί το ήθελα παρά πολύ και ήμουν παρά πολύ καλά φορμαρισμένη για να πάρω το χρυσό.
Ελπίζω το χρυσό να έρθει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Νοέμβριο. Ο στόχος μου και μεγαλύτερο μου όνειρο είναι η πρόκριση μου στους Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το 2020.
Εύχομαι να υπογράψω σύντομα κάποιο συμβόλαιο με έναν χορηγό για να μπορέσω να ασχοληθώ μόνο με την προπόνηση μου και την προετοιμασία μου γιατί οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες».


Τέλος η Χατζηλιάδου ευχαρίστησε τους αυτούς που την στηρίζουν στις προσπάθειες της:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα και προπονητή μου Μάξιμο Χατζηλιάδη που με έκανε τόσο μεγάλη αθλήτρια, τον εθνικό μου προπονητή Στέλιο Σκαρογιαννη και όλη την εθνική αποστολή για την αγάπη τους, την θετική τους ενέργεια και την στήριξη τους όλες αυτές τις μέρες αλλά και γενικά.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και ειδικότερα στον Γιώργο Τζανο και Νίκο Γιδακο για τις 7ες θέσεις. Μας αξίζουν όλους ακόμα πιο πολλά και κάποια στιγμή θα ανταμειφθούμε.
Γιατί για τους Έλληνες ο δρόμος προς το μετάλλιο δεν είναι στρωμένος με κόκκινο χαλί, αλλά φτιαγμένος γεμάτο εμπόδια και κακουχίες. Και όταν ο Έλληνας καταφέρνει και φτάνει στην κορυφή η νίκη είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα μετάλλιο».
ufight.gr – Fightsports.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου