Saturday, 20 April, 2024

Αύριο οι υπογραφές για την ενοικίαση του «Ξενία» στην Έδεσσα

Στα γραφεία της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), υπογράφονται αύριο τα συμβόλαια της ενοικίασης του ξενοδοχείου “Ξενία” στην πόλη της Έδεσσας.

Το ακίνητο, που ανήκει στην ΕΤΑΔ, βγήκε πέρσι αυτήν ηλεκτρονική δημοπρασία και ανάδοχος εταιρεία που πλειοδότησε είναι η ΕΤΕΡΓΑ Α.Ε. που έχει και αυτή την έδρα της στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη εταιρία, ασχολείται με τις κατασκευές, όπως και με τον τουρισμό, έχοντας στην κατοχή της (ενοικίαση) το ξενοδοχείο “Σκύρος Παλλάς” και ένα άλλο ξενοδοχείο στην χερσόνησο της Κρήτης, στο οποίο έχει βάλει ενοικιαστή. Η Εταιρία επιθυμεί να μπει δυναμικά στο χώρο του τουρισμού, για αυτό άλλωστε και προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, στοχεύοντας στην κατά τόπους ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών τουρισμού.

Σύμφωνα με τα συμβόλαια, η ΕΤΑΔ θα το ενοικιάσει κατά αρχήν για 30 χρόνια, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 20 χρόνια. Άλλωστε, αυτό προέβλεπε και προς της διακήρυξης, δηλαδή τη μακροχρόνια ενοικίαση του ακινήτου. Το ξενοδοχείο “Ξενία” της Έδεσσας, παρέμενε ανενεργό, εδώ και μία οκταετία… 

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου