Friday, 19 April, 2024

Βίντεο – σοκ με την 14χρονη από την Αλεξάνδρεια, δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία

Το κορίτσι, το βράδυ της Παρασκευής, στο δρόμο της επιστροφής από το φροντιστήριο στο σπίτι της, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος

Ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει τα δευτερόλεπτα που προηγήθηκαν του τραγικότατου δυστυχήματος, που κόστισε τη ζωή στη 14χρονη Κατερίνα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Η άτυχη 14χρονη το βράδυ της Παρασκευής, στο δρόμο της επιστροφής από το φροντιστήριο στο σπίτι της, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. που οδηγούσε 18χρονος, το οποίο την τραυμάτισε σοβαρά. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, από κει διαμετακομίστηκε στη Βέροια, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασής της, και πρότειναν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της, η 14χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Το βίντεο δείχνει το άτυχο κορίτσι να περπατάει στο πεζοδρόμιο λίγο πριν τη χτυπήσει το αυτοκίνητο. Μάλιστα στη συνέχεια του βίντεο, φαίνεται να περνάει και το αυτοκίνητο που λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα της αφαιρούσε τη ζωή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο

Οι γονείς, συντετριμμένοι ψάχνουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν το κακό που τους βρήκε και παρά τον αβάσταχτο πόνο τους, βρήκαν το κουράγιο και εξέδωσαν ανακοίνωση, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε.

«Στις δύσκολες στιγμές μας, στην διαχείριση του αδιανόητου, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες στους συνανθρώπους μας που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στο πένθος μας. Ευχόμαστε από καρδιάς κανένας γονέας να μην υποστεί το βάσανο αυτό της ψυχής. Η απώλεια τέτοιου μεγέθους είναι κενό που δεν αναπληρώνεται ποτέ. Η οικογένεια του Ιωάννη Κυρόπουλου», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα alexandreia-gidas.gr.

Στο σημείο του τραγικού τροχαίου, φίλοι, γνωστοί αλλά και απλοί πολίτες της Αλεξάνδρειας, αφήνουν λίγα λουλούδια και κεράκια τη μνήμη της κοπέλας.

protothema – Newsbomb

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου