Thursday, 25 April, 2024

Γάκης για έρευνα ΝATURE: Αύξηση 25% των αιφνίδιων θανάτων και καρδιαγγειακών επεισοδίων μετά τον εμβολιασμό σε νέους

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Μελέτη από το σύστημα Επείγουσας Προνοσοκομειακής Βοήθειας του Ισραήλ!

Μελετητές είναι δύο μέλη του Πανεπιστημίου ΜΙΤ (εκ των οποίων το ένα από το κορυφαίο νοσοκομείο Mass General της Βοστώνης) και ακόμα ένα μέλος της ανωτέρω υπηρεσίας του Ισραήλ!

Εξέτασαν τα περιστατικά καρδιακής ανακοπής (αιφνιδίων θανάτων) και καρδιαγγειακών επεισοδίων σε νεαρά άτομα ηλικίας 16-39 ετών. Περίοδος Ιανουάριος-Μάιος 2021 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020.

Είναι ήδη πολλαπλώς τεκμηριωμένη η επιπλοκή μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε αυτές τις ηλικίες (τελευταία στη μελέτη των τεσσάρων σκανδιναβικών χωρών). Συχνότητα 1/3000-6000 στον ανδρικό πληθυσμό.

Ξέρουμε επίσης ότι η μυο/περικαρδίτιδα είναι πολύ σπανιότερη σε νόσηση από covid σε αυτές τις ηλικίες.

Διαπιστώθηκε: Ότι οι αιφνίδιοι θάνατοι (ανακοπές-κόκκινη γραμμή) αυξάνονται παράλληλα με την αύξηση της πρώτης (μωβ) και δεύτερης (μπλε) δόσης (η μελέτη έγινε πριν την τρίτη δόση). Αύξηση 25,7%, p.<0.05, δηλαδή στατιστικά σημαντική αύξηση. Οι αιφνίδιοι θάνατοι αυξάνουν πολύ περισσότερο μετά την μία δόση που υποχρεώθηκαν να κάνουν όσοι νόσησαν (πράσινη γραμμή).

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα καρδιαγγειακά επεισόδια που φτάνουν ζωντανά στο νοσοκομείο. Αύξηση 26%, p<0.001, δηλαδή στατιστικά πολύ σημαντική αύξηση

Η αύξηση ήταν πολύ μεγαλύτερη στις γυναίκες και εδώ (έχω αναδείξει ότι οι επιπλοκές αυτού του εμβολίου χτυπούν συντριπτικά τριπλασίως περισσότερο τις γυναίκες!)

Σημειώστε ότι τα νούμερα των καρδιαγγειακών επεισοδίων πρέπει αν είναι υψηλότερα από τα διαπιστούμενα, διότι ένα μεγάλο ποσοστό (το 50%) φτάνει στο νοσοκομείο με άλλο μέσο, χωρίς να ενεργοποιήσει το 911 (δηλ. το 166).

Η νόσηση με covid (γκρι γραμμή) δεν επηρεάζει την αύξηση των ανακοπών και καρδιαγγειακών. Η μελέτη αυτή κρατήθηκε 4,5 μήνες πριν δημοσιευθεί. Τυχαίο; Είναι συγκλονιστικό το ότι για πρώτη φορά αποδεικνύονται τα εγκληματικά ψέματα που ελέχθησαν από «υπεύθυνα» χείλη ως προς την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ανθρώπων να εμβολιαστούν παρότι δεν το χρειάζονταν (νέοι, νοσήσαντες), απόκρυψη των επιπλοκών…

Τώρα, τι λέτε; Έχουν δίκιο ή δεν έχουν οι υγειονομικοί που αρνούνται να εμβολιαστούν; (Βλέπετε αυτοί έβλεπαν το τι γίνεται με τις ανακοπές και τα καρδιαγγειακά…). Έχω δίκιο που φωνάζω ότι δεν χρειάζεται συμπληρωματική δόση μετά τη νόσηση; Είχε δίκιο ή δεν είχε ο Κούβελας που ζητούσε να συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα για καρδιαγγειακό σύμβαμα υπουργού;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου