Friday, 19 April, 2024

Γεωργιάδης: Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα επεκταθεί – Μέσα μέχρι το Πάσχα;

Μέσα μέχρι το Πάσχα! Την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού προανήγγειλε ο υπ. Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται, ότι οι περιορισμοί στην μετακίνηση ίσχυαν μέχρι τις 6 Απριλίου, όμως όπως ήδη έγραψε ο “Λόγος της Πέλλας” την Παρασκευή (δείτε εδώ) τα μέτρα φαίνεται ότι θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο… Αντί οι κύριοι της Κυβέρνησης να ενισχύουν τα μεγάλα ΜΜΕ με 11 εκατ. ευρώ για τα σποτ του “Μένουμε σπίτι” να μεριμνήσουν για τις οικογένειες που δεν έχουν και ενώ είναι άνεργοι πολλοί, δε δικαιούνται ούτε επιδόματος, διότι έχουν απλά κάρτα ανεργίας για πάνω από ένα έτος… 

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» του OPEN TV ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός. Αναφερόμενος στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα λυθεί η κατάσταση με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά. «Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Για αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένη εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», είπε ο κ. Γεωργιάδης… τα ταμεία γεμίζουν από χρήμα των πολιτών και πάνε στις τσέπες των πολιτικών… και των κομμάτων. αυτό δεν αμέλησαν να το περάσουν… άλλα 13,5 εκατ. ευρώ για την πάρτη τους (δείτε εδώ). Ακούσατε κανέναν πολιτικό να λέει ότι θα δώσει μία μηνιαία αποζημίωση για τη στήριξη ενός Νοσοκομείου; Και οι μετανάστες μεταφέρονται κανονικά στα κέντρα σε όλη την Ελλάδα… πόσοι είπε ο Ερντογάν ότι πέρασαν εν τέλει τα σύνορα; 150.000… κατ’ τα άλλα… ο Έβρος δεν πέφτει! Έπεσε η Ελλάδα, τέλος. Καλή λευτεριά! 

iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου