Thursday, 25 April, 2024

«Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» από την Αναπτυξιακή Πέλλας

«Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» από την Αναπτυξιακή Πέλλας

«Πρόσκληση για συμμετοχή σε εκδήλωση προβολής των εκλεκτών γεύσεων με αναγνωρισμένα-ονομαστά, πιστοποιημένα και εκλεκτά προϊόντα της Πέλλας στο πλαίσιο του Διατοπικού Σχεδίου συνεργασίας με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές»

   Με την επιστολή μας αυτή, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε εκδήλωση προβολής των εκλεκτών τοπικών γεύσεων με αναγνωρισμένα-ονομαστά, πιστοποιημένα και εκλεκτά προϊόντα από την περιοχή της Πέλλας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 ώρα 21:00 στο τουριστικό κέντρο  των Καταρρακτών Έδεσσας.

H εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

·      έκθεση προβολής των εκλεκτών και χαρακτηριστικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας,

·      μαγειρική και δημιουργία τοπικών γεύσεων και συνταγών,  με τη χρήση εκλεκτών-ονομαστών  τοπικών προϊόντων, ΠΟΠ, ΠΓΕ,

·      παράθεση δείπνου για 65  καλεσμένους με προσκεκλημένους δημοσιογράφους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και εκπροσώπους των τοπικών Φορέων,

·      Παρουσίαση του  Διατοπικού Σχεδίου συνεργασίας με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης  θα αναπτυχθούν απόψεις, θα συζητηθούν προτάσεις και θα δοθούν συνεντεύξεις από τους εκπροσώπους φορέων και άλλους προσκεκλημένους.

·      και δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού – βίντεο προβολής, που θα περιλαμβάνει λήψη πλάνων με τα προϊόντα της έκθεσης, για την ανάδειξη του παραγωγικού πλούτου και των προϊόντων της Πέλλας.

 Στόχος είναι η ανάδειξη της γαστρονομικής μας παράδοσης και των εκλεκτών ελληνικών γεύσεων με προϊόντα που διαθέτουν ποιότητα, φήμη και άμεση σύνδεση με την περιοχή παραγωγής της Πέλλας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Διατοπικού Σχεδίου συνεργασίας με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές», που συμμετέχει η Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. και εντάσσεται στο πρόγραμμα LEADER (Μέτρο 421 «Διατοπική και Διακρατική συνεργασία», Άξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013).Το Σχέδιο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εταίροι του Σχεδίου είναι 21 Ο.Τ.Δ. LEADER – Αναπτυξιακές Εταιρείες της Ελλάδας.

Θα ήταν τιμή μας να συμμετάσχετε στην παραπάνω εκδήλωση. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας μέχρι και την Δευτέρα  22 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:30. Πληροφορίες κα. Αναστασία Πετσινάρη τηλ.2381024858, 2381021000, fax 2381023181 και e-mail: anpe@otenet.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

1.PROSKLHSH

Με εκτίμηση
Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝ.ΠΕ.
 

 

 
Κιοσέογλου Ιορδάνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου