Thursday, 28 March, 2024

Γιαννιτσά: Δεκάδες συμμετέχοντες στη συνάντηση για τις απειλές περί εμβολιασμού στον εργασιακό τομέα

Από 16 Αυγούστου θα ισχύσει το μέτρο της επ’ αόριστον αναστολής εργασίας για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

και εργαζόμενους σε μονάδες υγείας, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εργασίας. Ο Κωστής Χατζηδάκης μπορεί να δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων (χωρίς απολαβές, οπότε επί της ουσίας, απόλυση) οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι με το τι θα ακολουθήσει…


Το απόγευμα της Τρίτης, 3 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Φιλίππειο των Γιαννιτσών, με δεκάδες συμμετέχοντες και τον δικηγόρο Δήμο Θανάσουλα, που ήρθε για να λύσει τις απορίες τους, για τις απειλές περί εμβολιασμού στον εργασιακό τομέα.


Μεταξύ άλλων, ο νομικός επεσήμανε για τη δήλωση Κικίλια «Όποιος δεν εμβολιαστεί θα απέχει από την εργασία του χωρίς αποδοχές», ότι: «όταν βγει η απόφαση μπορούμε να την προσβάλλουμε στο ΣΤΕ, είναι μια μάχη που πρέπει να την δώσουμε, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».


Για τους εργαζόμενους τόνισε ότι πρέπει να κάνουν κουράγιο και «αν μείνουν αποφασισμένοι, ενωμένοι και δεν δεχθούν αυτούς τους εκβιασμούς είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να τους υλοποιήσει».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου