Thursday, 25 April, 2024

Γιαννιτσά: Αναζητείται! Τον χτύπησε με το ΙΧ, τον άφησε αναίσθητο και τον εγκατέλειψε

Το βράδυ της Τρίτης, άγνωστος με μαύρο ΙΧ (πιθανών μάρκας BMW) χτύπησε πεζό άντρα στο στενό της Δ. Στάμκου στα Γιαννιτσά, (απέναντι από το “Εκλεκτόν”και τον εγκατέλειψε

Μιλάμε για ελλειμματική ενέργεια, εφόσον τον άφησε αναίσθητο κάτω και έφυγε! Ο Δημήτρης έβγαλε βόλτα το σκυλάκι του και βρέθηκε αναίσθητος από κάποιον-α που μπορεί να σκοτώσει και να εγκαταλείψει χωρίς τύψεις. Να λάβουμε υπόψιν και το άλλο σενάριο: Όπως ήταν γυρισμένος πλάτη και έβλεπε τον σκύλο του και ήρθε με φόρα το ΙΧ, μπορεί να έπεσε στην άκρη και να χτύπησε από την ταραχή. Δεν όφειλε να σταματήσει έτσι κι αλλιώς όποιος κι αν ήταν.

Ευτυχώς περαστικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο! Το χέρι του έσπασε και του έβαλαν γύψο και αυτό τον καθιστά ανίκανο για εργασία τουλάχιστον για έναν μήνα ενώ από την πτώση έσπασαν τα δόντια του και το στόμα του είναι γεμάτο πληγές. Ποιος θα αποζημιώσει αυτόν τον άνθρωπο; Είναι δυνατόν σε ένα μικρό στενάκι να αναπτύξει κάποιος τόση ταχύτητα και να ρίξει άνθρωπο κάτω; Και μάλιστα να μη σταματήσει να δει αν ζει ή πέθανε;Πάρθηκε από την Τροχαία υλικό από κάμερες από διπλανά καταστήματα και δεν ξέρουμε αν κάποιοι από την Αστυνομία λένε ότι ψάχνουν “ψύλλους στα άχυρα”… αν ήταν αλλού θα τον είχαν βρει σε μια ώρα. Επιπλέον, για να μπει από το συγκεκριμένο στενό, πιθανότερο σενάριο είναι να μένει τριγύρω ή άφησε άτομο που μένει εκεί. Απλά τα πράγματα. Ήδη έπρεπε να έχει βρεθεί. Όποιος μπορεί να είδε κάτι, να έχει και την παραμικρή πληροφορία, καλείται να επικοινωνήσει με την Τροχαία Γιαννιτσών ή στο 100. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

One comment

  1. Η ελλειμματική ενέργεια τι ακριβώς είναι ;