Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Για εξηγήστε στους επαγγελματίες πώς να μην πάνε στις Τράπεζες!

Μην πάτε στο γκισέ της τράπεζας για συναλλαγές, απαγορεύονται από τις 24 του Μάρτη μας λένε… αα, πάνε οι γιαγιάδες, οι παππούδες

δείξτε τους εσείς οι νεότεροι πως να μπαίνουν ηλεκτρονικά! Άντε και τους δείξαμε τους ηλικιωμένους… Ο Χατζηνικολάου, που μιλάει τώρα στο δελτίο ειδήσεων και λέει μπορείτε να πληρώσετε τα πάντα ηλεκτρονικά, θα μας βάλει στην κάρτα και χρήματα; Οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να το πράξουν, ίσως και οι υπάλληλοι που λαμβάνουν τα χρήματα τους μέσω τραπέζης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πώς θα το κάνουν; Μόνες τους γεννάνε λεφτά οι κάρτες τους; Αν πληρώσουν όλα αυτά που τρέχουν από τον προηγούμενο μήνα, ΔΕΗ, νερά, ενοίκια, υπαλλήλους… πόσα νομίζουν ότι έχει μέσα ο μέσος επαγγελματίας και συνεχίζουν να έχουν οι κάρτες τους; Αναγκαστικά, αν και εφόσον έχουν κάποια χρήματα (ευτυχώς μπαίνουν σταδιακά τα 800 ευρώ, έστω για όσους τα δικαιούνται) ναι, θα πάνε στις Τράπεζες για να βάλουν και να μπορούν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους. 
Ακόμη, να υπενθυμίσουμε, αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ θα γίνονται μόνο από τα ATMs. Επίσης, καταθέσεις μετρητών έως 1000 ευρώ επίσης θα γίνονται από τα ATMs. Δεν θα γίνονται πληρωμές λογαριασμών στα γκισέ. Απαγορεύεται στα γκισέ και η ενημέρωση τραπεζικών βιβλιαρίων. Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου