Thursday, 25 April, 2024

Για μία ακόμα εβδομάδα κλειστά τα σχολεία στην Πέλλα

Για μία ακόμα εβδομάδα κλειστά τα σχολεία στην Πέλλα

Σε νέα επικοινωνία του βουλευτή Πέλλας, Λάκη Βασιλειάδη, με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Ειδικής Αγωγής, Αναστασία Γκίκα, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του: Ενημερώθηκα ότι η αναστολή λειτουργίας των δομών εκπαίδευσης της Πέλλας θα συνεχιστεί και για την ερχόμενη εβδομάδα. Η Ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε εκ νέου την αναστολή, βάσει των επιδημιολογικών στοιχείων στην Περιφερειακή Ενότητα.
Επικοινώνησα επίσης και με την Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, αλλά και την αρμόδια Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη, οι οποίες με ενημέρωσαν ότι η Κοινή Υπουργική Απόφαση υπεγράφη σήμερα και θα έχει ισχύ έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.
Η Υγεία και η Ασφάλεια των μαθητών και των σπουδαστών είναι πάνω από όλα. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, από κοινού πολίτες και πολιτεία, το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο στην Περιφερειακή μας Ενότητα.
Πληροφορίες σχετικά με την αναστολή λειτουργίας δομών εκπαίδευσης εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού εδώ ➡️ https://www.sch.gr/anastoli/web/index.php
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου