Wednesday, 24 April, 2024

Γράμματα στον Άγιο Βασίλη, από τα ΕΛΤΑ Έδεσσας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζουν το έθιμο τους, που προτρέπει τα μικρά παιδιά να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη

ζητώντας από αυτόν το δώρο που θέλουν να τους φέρει.
Στην Έδεσσα, έξω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ, έχει στηθεί ένα κόκκινο κουτί που παραπέμπει ότι εκεί πρέπει να μπούνε όλα τα γράμματα που αφορούν τον δημοφιλή Άγιο.
Μέχρι στιγμής έχουν σταλεί 107 τέτοια γράμματα, ενώ η Διεύθυνση του καταστήματος, προτρέπει όλα τα παιδιά να στείλουν γράμμα μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2021.
Όλα αυτά, πηγαίνουν στην Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων των ΕΛΤΑ, και πάρα πολλά από αυτά τα αιτήματα πραγματοποιούνται.
Για αυτό μην αργείτε, προλαβαίνετε!


Στην πλειοψηφία τους, γράμματα πολύχρωμα, γεμάτα ζωγραφιές, με ευχές για τη νέα χρονιά και περιγραφές των πολυπόθητων δώρων. Αλλά και γράμματα που μεταφέρουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τις προκλήσεις των καιρών, γράμματα ενηλίκων που συντάσσονται κυρίως για εσωτερικούς και, σχεδόν, ψυχοθεραπευτικούς λόγους. Άλλα αστεία, άλλα συγκινητικά, ωστόσο όλα βαθιά συναισθηματικά, πρωτότυπα και μοναδικά.

Τα ΕΛΤΑ στέλνουν απάντηση στα παιδιά
Στη φετινή απαντητική κάρτα, το κείμενο, που συνδυάζει την αλήθεια με την φαντασία, υπογράφει με πολλή αγάπη, ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Αντώνης Παπαθεοδούλου ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ, με έμπνευση από τα φετινά εορταστικά γραμματόσημα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου