Thursday, 28 March, 2024

Γρηγόρης Λιάτσος: Επιστολή παραίτησης από τη θέση του υπευθύνου Πολιτισμού της ΔΕΕΠ Πέλλας

Μετά τη διαγραφή του μέλους της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Δήμου Κυριλίδη, έρχεται παραίτηση αυτή τη φορά με αιχμές προς τα πρόσωπα

ηγεσίας της Διοικούσας Επιτροπής του νομού.
Ο υπεύθυνος Πολιτισμού της ΔΕΕΠ Πέλλας, Γρηγόρης Λιάτσος ανακοινώνει την παραίτηση του, τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς, ότι ευθύνη φέρουν τα τοπικά στελέχη που λειτουργούν για το “φαίνεσθαι και ατομικά” και όχι επί της ουσίας. Παραμένει όμως “στρατιώτης της ΝΔ”.
Η Ανακοίνωση:
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, αναλαμβάνοντας καθήκοντα υπευθύνου πολιτισμού της ΔΕΕΠ Πέλλας.
Προσωπικοί και όχι μόνο λόγοι με ώθησαν να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του υπευθύνου πολιτισμού ΔΕΕΠ Πέλλας.
Έχοντας μάθει στη ζωή μου να είμαι στρατιώτης και έτοιμος για κάθε μάχη, δηλώνω πως στηρίζω ως μέλος πλέον την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει ως κυβέρνηση για την ανάταξη της χώρας.
Για να γίνει όμως ευκολότερο το έργο της παράταξης μου θα πρέπει να λειτουργεί πάνω στα ίδια πρότυπα και η ΔΕΕΠ, ως συνδετικός κρίκος με τα κέντρα αποφάσεων, μεταφέροντας πραγματικά προβλήματα του Νομού Πέλλας, ενημερώνοντας εξαρχής τους τρεις βουλευτές και διατηρώντας την άμεση επαφή με τον πολίτη ούτως ώστε να αφουγκράζεται το οποιοδήποτε πρόβλημα, κάτι το οποίο δεν διακρίνω να γίνεται στην ΔΕΕΠ Πέλλας και είναι ένας από τους λόγους της παραίτησης μου.
Πάντα τα πρόσωπα και οι καρέκλες θα αλλάζουν, αλλά πρέπει να έχουν ως κοινό στόχο τη σωστή ανάπτυξη και ανάδειξη του Νομού Πέλλας σε όλα τα επίπεδα, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται ομαδικότητα και όχι σκιές μεταξύ των μελών δημιουργώντας κλειστές υποομάδες.
Ευελπιστώ στην καλύτερη εξέλιξη των πραγμάτων και θα χαρώ να λειτουργήσουν επιτέλους όλα αρμονικά, όπως και σε ένα σύνθημα ανανέωσης με ανθρώπους που πραγματικά θα ενδιαφέρονται για το καλό του Νομού Πέλλας και όχι να λειτουργούν για προσωπικό όφελος.
Εις το επανιδείν λοιπόν
Μη ξεχνάτε πως οι καρέκλες έρχονται και παρέρχονται… Λύσεις δεν βρίσκονται μόνο με τηλεδιασκέψεις, ανακυκλώνοντας παρόμοια θέματα για το φαίνεσθαι.
– Ομαδικά για ένα καλύτερο αύριο στον Νομό Πέλλας,
– Ομαδικά με τον κάθε πολίτη του Νομού Πέλλας,
– Ομαδικά με την Νέα Δημοκρατία.
Δυστυχώς έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου, μόνο ομαδικά και για το κοινό καλό του τόπου μου!
Με εκτίμηση
Λιάτσος Γρηγόρης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου