Thursday, 28 March, 2024

Γρηγόρης Στάμκος: «Μήνυμα νίκης από τον Νέο Μυλότοπο»

«Μήνυμα νίκης» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής της παράταξης Πέλλα Μαζί Γρηγόρης Στάμκος τη μεγάλη συγκέντρωση στον Μυλότοπο το βράδυ της Τετάρτης

«Ο Μυλότοπος μίλησε! Η Πέλλα μίλησε! Διαλέγει τη σωστή και σύγχρονη διοίκηση από το λαϊκισμό και τις εύκολες υποσχέσεις. Την πρόοδο από την οπισθοδρόμηση. Το νέο από το παλιό», είπε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Στάμκος υπογράμμισε ότι οι αντίπαλοί του ήταν εξαφανισμένοι στα δύσκολα χρόνια που ο δήμος προσπαθούσε να επιβιώσει. «Πού ήταν όταν ξεχρεώναμε τις αμαρτίες τους από τους προηγούμενους δήμους; Ήταν μακριά από τη μάχη. Άσε το Στάμκο να βγάλει το φίδι από την τρύπα και θα κάνουμε μετά τους σωτήρες. Όμως ο λαός ξεχωρίζει την αδικία από το δίκαιο», είπε. «Εμείς κρατήσαμε το δήμο όρθιο, εμείς τον εκσυγχρονίσαμε και τον αναπτύξαμε, εμείς θα τον οδηγήσουμε στο μέλλον που μας αξίζει. Είναι εύκολο να δημιουργείς προσδοκία με ψεύτικα και μεγάλα λόγια, το δύσκολο είναι να τρέχεις, να παράγεις έργο και αποτελέσματα και μάλιστα χωρίς να έχεις συμμάχους στην προσπάθειά σου».


Ο κ. Στάμκος ζήτησε από τους δημότες μία μεγάλη πλειοψηφία για να σχηματιστεί μία ισχυρή δημοτική αρχή «για να συνεχίσουμε να παράγουμε έργο, για να γιορτάσουμε τη νέα διοίκηση του δήμου Πέλλας που ξέρει να μας πηγαίνει μπροστά με ασφάλεια και αισιοδοξία».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου