Thursday, 28 March, 2024

Γ. Τσεπκεντζής: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εκλογική στήριξη στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά. Δώσαμε έναν αγώνα καθαρό και πολιτισμένο.
Φτάσαμε έως εδώ, έχοντας να αντιμετωπίσουμε ένα σύστημα που δεν δίστασε να μας συκοφαντήσει χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο μέσο.
Ωστόσο σχεδόν τα 2/3 των δημοτών, που προσήλθαν στις κάλπες, στάθηκαν απέναντι στα πεπραγμένα της παρούσας Δημοτικής Αρχής και τον ατέλειωτο κατήφορο που έχει πάρει η πόλη μας. Το πρώτο βήμα έγινε.
Η Κοινωνία σε Κίνηση, με ζωή λίγων μηνών, κατάφερε να γίνει ο κύριος εκφραστής της επιθυμίας για Αλλαγή. Με ένα νεανικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο μακριά από χρωματισμούς και παρατάξεις κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και είμαστε έτοιμοι για την τελική νίκη!
Καλούμε τους πολίτες που νιώθουν ευθύνη για τον Δήμο μας, τους πολίτες που μας έδωσαν δύναμη την πρώτη Κυριακή αλλά και τους πολίτες των άλλων συνδυασμών να μας στηρίξουν. Ενωμένοι, χωρίς πάθη και διχόνοιες, χωρίς τα διλήμματα του μαύρου παρελθόντος και έχοντας ως οδηγό την αγάπη για την πόλη μας στέλνουμε μήνυμα Ελπίδας και Αλλαγής!
Στις 2 Ιουνίου επιλέγουμε το νέο πρόσωπο του τόπου μας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου