Tuesday, 19 March, 2024

Δάφνη Δήμου Σκύδρας: Εξετάσεις κορονοϊού

Συνεχίζεται το πρόγραμμα των δωρεάν εξετάσεων για την ανίχνευση κρουσμάτων κορονοϊού στο Δήμο Σκύδρας.
Αυτή τη φορά η Κινητή Μονάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκεται στην Κοινότητα Δάφνης, τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, στο χώρο μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα, από τις 11:00 έως τις 13:00.
Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας τα εξής:
•Οι προσερχόμενοι, πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις, θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στον αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.
•Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για την ενημέρωσή τους στην περίπτωση που βρεθούν θετικοί στον ιό.
•Στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο επιτρέπεται με τον οδηγό να επιβαίνουν δύο ενήλικα άτομα ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα βεβαίως με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.
•Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας (π.χ. μάσκες, αποστάσεις) και να ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων, ώστε οι εξετάσεις να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα.
Πληροφορίες παρέχονται από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δάφνης Κυριάκο Τσεγγελίδη: 6984022054 και τα στελέχη του Δήμου, Ιγνάτη Καραπαναγιώτη: 2381351886 και Δημήτρη Αλεξανδρίδη: 2381351802.
Ευχαριστούμε τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τους συμπολίτες μας για τη συνεργασία τους στον κοινό αγώνα καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου