Wednesday, 24 April, 2024

Δέκα άνθρωποι κατέληξαν χθες, από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Δραματική και ιδιαίτερα επιβαρυμένη παρουσιάζεται πλέον η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, αφού πέρα από τις καθημερινές εισαγωγές ασθενών

λόγω covid, τώρα μετράμε και θανάτους! Μόλις χτες “έφυγαν” από τη ζωή 10 άτομα!
Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά γιατρός του Νοσοκομείου: “Κάθε ώρα σχεδόν, είχαμε και από έναν νεκρό”!
Νοσηλευτές που βρίσκονται πρώτοι στο καθήκον, μας αναφέρουν διάφορα συγκινητικά γεγονότα.
Στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από covid ένας άνδρας, η σύζυγος και το παιδί του, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να το δούνε, πήγαν από την κάτω πλευρά και ο ασθενής βγήκε στο παράθυρο για να τους χαιρετήσει! Εκεί, μόνο τα βλέμματα μιλούσαν…
Γυναίκα που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, χωρίς να έχουν covid, προς το παρόν δεν μπορεί να το δει, ενώ ο παππούς και η γιαγιά, έστω και για λίγο, παρακάλεσαν να δούνε το εγγονάκι τους μέσα από το τζάμι, καθώς δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν.
Ηλικιωμένο ζευγάρι, που ερχόταν στην Έδεσσα για να νοσηλευτεί, με διάγνωση covid, άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, με διαφορά 15 λεπτών ο ένας από τον άλλο!
Να σημειωθεί ότι όσοι άφησαν χτες την τελευταία τους πνοή στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, νοσηλεύονταν περίπου μία εβδομάδα με υποκείμενα νοσήματα και ήταν από διάφορες περιοχές.
Το πιο τραγικό από όλα, είναι ότι σήμερα γίνεται η κηδεία μιας γυναίκας, χωρίς την παρουσία του συζύγου της, αφού και αυτός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με covid!

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου