Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση Βασιλείας Ιωαννίδου για την εκλογή της στην ΚΕ της ΟΝΝΕΔ

Μετά το πέρας των τριήμερων εργασιών, του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και την εκλογή μου, μέσω των αρχαιρεσιών της Νεολαίας του κόμματος

θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συνέδρους του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν στην Κεντρική Επιτροπή της Οργάνωσης. Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη της νεολαίας του κόμματος, για τη μεγάλη συμμετοχή τους στη διαδικασία, καθώς και για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν στη θέση αυτή.
Για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, σας διαβεβαιώνω ότι επί θητείας μου θα εξαντλήσω όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου, ώστε να σας εκπροσωπώ επάξια, τόσο στα όργανα του κόμματος, όσο και στην ανάδειξη των προβλημάτων και θεμάτων του Νομου μας, και πάντα μετά από συχνές επαφές, που θα φροντίσω να έχουμε.
Από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή και ξεκινάμε όλοι μαζί χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολύ δουλειά. Βασικός μου στόχος είναι να χτίσω μια νέα σχέση εμπιστοσύνης αναπτύσσοντας στενούς δεσμούς συνεργασίας με την νεολαία της ΟΝΝΕΔ Πέλλας που θα εργαστούμε όλοι μαζί με σκοπό να κάνουμε την παράταξή μας πιο μεγάλη και πιο ισχυρή.
Εύχομαι, καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλες τις Οννεδιτισσες και Οννεδίτες, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, ο οποίος είναι μια ισχυρή ενωμένη Νέα Δημοκρατία.
Όλοι μαζί ξανά, δίπλα στο νέο Πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα.
Σας ευχαριστώ και πάλι…!!!
Μετά τιμής
Βασιλεία Ιωαννίδου
Μελος Κεντρικης Επιτροπης ΟΝΝΕΔ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου