Saturday, 20 April, 2024

Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου: Πανηγυρική αθώωση, πειθαρχικά και ποινικά

Την απόλυτη δικαίωση, απέναντι στις συκοφαντίες, που έντεχνα είχαν δημοσιοποιηθεί λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές

γνώρισε ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, και μάλιστα με απόφαση του δικαστηρίου Έδεσσας.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Δασαρχείο Έδεσσας είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του, καθώς θεώρησε ότι ήθελε να καταπατήσει έκταση ενός στρέμματος.
Στην ακροαματική διαδικασία, όμως, αποδείχτηκε το ακριβώς αντίθετο, για αυτό και το δικαστήριο τον αθώωσε, ομόφωνα μάλιστα!
Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την προσωπική “έκρηξη” ενάντια στα λιβελογραφήματα της προεκλογικής περιόδου, που είχαν σαν στόχο να πλήξουν τον ίδιο, στην προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης!
Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό…
Οι πολιτικοί του αντίπαλοι, τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, αναλώθηκαν σε ένα πραγματικό” πόλεμο λάσπης”, με συνεχή δημοσιεύματα, τα οποία όμως, καταρρίπτονταν με επιχειρήματα!
Στην τελευταία του προεκλογική ομιλία, ο κ. Γιάννου, είχε καταγγείλει δημόσια αυτό τον “πόλεμο” που τελικά γύρισε μπούμερανγκ,στους πολιτικούς του αντιπάλους.
Σε σχετική του ανάρτηση, στο προσωπικό του προφίλ, ο δήμαρχος Έδεσσας, τονίζει όλη αυτή τη συκοφαντική προσπάθεια που είχε γίνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όταν στη δικαιοσύνη λάμπει η αλήθεια, τότε οι συκοφάντες πρέπει να σιωπούν για πάντα!”
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ακόμα και την ημέρα της εκλογής του, ο κ. Γιάννου, είχε αναφερθεί για άλλη μια φορά στον βρώμικο πόλεμο που δέχτηκε, τονίζοντας μάλιστα ότι τη νίκη την αφιερώνει τόσο στον κόσμο, όσο και στον…” Αχθοφόρο Κάμερας!!”, αφήνοντας να εννοηθεί πολλά έτσι.
Είναι αλήθεια πάντως, ότι ακόμα και υποψήφιοι σύμβουλοι του, είχαν δεχτεί “απειλές” στη λογική” θα δείτε τι θα πάθετε από Δευτέρα, που δεν θα είστε πια στο τιμόνι του Δήμου!”
Προεκλογικά πάντως υπήρξε πολύ παρασκήνιο στο όλο κλίμα…
πηγή: Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου