Friday, 19 April, 2024

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Βρισκόμαστε συνεχώς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

«Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να ξεπερνάμε τις μεγάλες δυσκολίες που προκύπτουν εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης. Αν συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές, θα οδηγήσουν τους Δήμους σε αδιέξοδο»

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Χρήστο Χουρσόγλου και κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.
Κατά την συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση, στην οποία παρέστη και ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να επιλέξει τις μορφές αντίδρασης, με πρώτη το κλείσιμο των Δήμων και την πορεία στην Bουλή αιρετών και εργαζομένων, την ημέρα ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, «σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν ανταποκριθεί στα αιτήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα πρέπει όλοι οι Δήμαρχοι να προχωρήσουμε σε ακόμα πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, καθώς η αφαίμαξη των Δήμων θα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα». Και συμπλήρωσε: «Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να ξεπερνάμε τις μεγάλες δυσκολίες που προκύπτουν εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης. Αν συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές, θα οδηγήσουν τους Δήμους σε αδιέξοδο». Τέλος, ο κ. Μπίνος ζήτησε την κατανόηση του κόσμου για τυχόν δυσλειτουργίες και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες μέσα σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα, για να διατηρήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε ένα καλό επίπεδο και τόνισε ότι «πλέον, βρισκόμαστε συνεχώς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Βρισκόμαστε συνεχώς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου