Saturday, 20 April, 2024

Δήμος Έδεσσας: Σοκ για τον Γιάννη Τσεκπεντζή – Ανεξαρτητοποιήθηκε και άλλος σύμβουλος του

Άλλο ένα ηχηρό χτύπημα δέχτηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης στην Έδεσσα “Κοινωνία σε Κίνηση” Γιάννης Τσεπκεντζής.
Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Αντώνη Ξυλουργίδη, που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, σειρά είχε ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Λευτέρης Παπαδόπουλος, που είναι ο εκλεγμένος στη Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας.
Με επιστολή του, προ δύο εβδομάδων στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππο Γκιούρο, ο κ. Παπαδόπουλος γνωστοποίησε την δική του ανεξαρτητοποίηση!
Το θέμα ανακοινώθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του οργάνου, που έγινε με τηλεδιάσκεψη.
Σε κάθε περίπτωση, το πλήγμα είναι ισχυρό για τον κ. Τσεπκεντζή, καθώς σχεδόν μέσα σε ένα χρόνο έφυγαν από την παράταξη του δύο δυνατά χαρτιά των εκλογών του 2019.
Ο Αντώνης Ξυλουργίδης, που ήταν πρώτος σε ψήφους και τώρα ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, που επίσης ήταν πρώτος στην Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας.
Με δεδομένο ότι υπάρχει και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μουστάκας, που εδώ και καιρό έχει αποστασιοποιηθεί από την παράταξη, χωρίς να ανεξαρτητοποιηθεί, τότε ο Γιάννης Τσεπκεντζής, θεωρείται ότι ηγείται της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόνο στα χαρτιά!
Ουσιαστικά τώρα βρίσκεται με 5 Συμβούλους συν τον ίδιο, από τους 9 που είχε αρχικά.
Αυτό θα πρέπει να τον προβληματίσει αρκετά, καθώς πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν και οι άστοχες ενέργειες της παράταξης του σε ότι αφορά την άσκηση του αντιπολιτευτικού ρόλου στο δημοτικό συμβούλιο, που του έχει αναθέσει η τοπική κοινωνία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου