Friday, 19 April, 2024

Δήμος Κυριλίδης: Η κυβέρνηση αδυνατεί να προστατεύσει τα παιδιά μας μέσα στα σχολεία από τον αναρχικό οχετό

Τα άγρια ένστικτα των αναρχικών οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως είναι μέλη του συλλόγου φοιτητών επιτέθηκαν σε ανήλικα παιδιά στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Πρόκειται για ένα περιφερόμενο θίασο είκοσι ατόμων οι οποίοι εμφιλοχωρούν στα διοικητικά συμβούλια των φοιτητών δημιουργώντας διάφορες διενέξεις και αυτοβαφτίζονται οι ίδιοι τους ως σύλλογος φοιτητών.
Μετά την μόλυνση που έχουν προκαλέσει μέσα στα πανεπιστήμια θέλουν πλέον το ίδιο να πράξουν και μέσα στα σχολεία πουλώντας προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά.
Ενήλικοι “άνθρωποι” οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, κατευθύνθηκαν βίαια, έξω από σχολείο, προκειμένου να επιτεθούν σε ανήλικους ΜΑΘΗΤΕΣ.
Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτήν την χώρα;
Ακόμη πιο ντροπιαστική όμως, είναι η προπαγάνδα που γίνεται από τα συστημικά μέσα για αυτό το θέμα εναντίον των μαθητών. Τα κανάλια δεν είδαν τα κράνη των αναρχικών, δεν είδαν τα καδρόνια των αναρχικών. Είδαν μόνο “φασίστες” με μαχαίρια που όπως φαίνεται από τα βίντεο οι αναρχικοί κατευθύνονταν με πρόθεση βίαιης συμπλοκής εναντίον παιδιών και ανήλικων μαθητών.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να προστατεύσει τα παιδιά μας μέσα στα σχολεία από τον αναρχικό οχετό.
Δήμος Κυριλίδης, Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων “Έλληνες”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου