Tuesday, 23 April, 2024

Δήμος Κυριλίδης: Κάποτε τους χειροκροτούσαν, τώρα τους εκβιάζουν

Ο Δήμος Κυριλίδης, Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων “ΕΛΛΗΝΕΣ” αναφερόμενος στους υγειονομικούς που δεν θα εμβολιαστούν

έως την 1η Σεπτέμβρίου, οπότε και θα υποχρεωθούν σε αναστολή εργασίας, κάτι που σημαίνει και στέρηση του μισθού τους, δηλώνει σχετικά:
Από την αρχή της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, η κυβέρνηση χειροκροτούσε τους υγειονομικούς για το πολύ δύσκολο έργο τους. Τώρα που η ατζέντα, της κυβέρνησης πρέπει να διεκπεραιωθεί, η ευγνωμοσύνη που δήθεν έδειξε, πάει περίπατο, όπως και το επίδομα που υποσχέθηκε. Μια κυβέρνηση που μόνο στα λόγια, έδειξε την ευγνωμοσύνη της στους υγειονομικούς. Ξέχασε, πως η εργασία αυτή, μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες, πρέπει, να καλύπτεται και από ένσημα βαριάς εργασίας. Δεν ξέχασε όμως την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στις υγειονομικές μονάδες. Βγάζοντας, μάλιστα, σε αναστολή όσους δεν εμβολιαστούν. Άρα η κυβέρνηση με τις πρακτικές της δείχνει τον δρόμο της δυσχέρειας και της μη ασφαλούς λειτουργίας των υγειονομικών μονάδων καθώς δεν θα αναπληρωθεί τίποτα στις άδειες θέσεις οι οποίες θα προκύψουν. Αυτό δείχνει, την πραγματική εικόνα της κυβέρνησης που όπως φαίνεται δεν έχει ως σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του υγειονομικού τομέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου