Thursday, 28 March, 2024

Δήμος Κυριλίδης: Συνάντηση με το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών “Ο Φασιανός”

Με τα μέλη του Δ.Σ. και τον πρόεδρο Ηλία Ελευθεριάδη συναντήθηκε ο τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων του κόμματος “Έλληνες” Δήμος Κυριλίδης

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του αντικειμένου των κυνηγών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με τις τελευταίες αψυχολόγητες αποφάσεις τις κυβέρνησης, για ολική απαγόρευση της δραστηριότητας τους επί έναν και πλέον χρόνο.
Οι Έλληνες κυνηγοί, ένα ζωντανό κομμάτι της πατρίδας, εκτός από την πανάρχαια ενασχόληση με το αντικείμενο που τους προσφέρει μοναδική εμπειρία, φυσική κατάσταση και υγεία, προσφέρουν επίσης ανυπολόγιστα μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα, αφουγκραζόμενοι την κάθε σπιθαμή του ιερής πατρογονικής μας γης και του περιβάλλοντα φυσικού χώρου.
Αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την πολιτεία στις κατά καιρούς εθνικές κρίσεις για προάσπιση του πληθυσμού και σημαδεύουν την ασφάλεια και την εγγύηση της ακεραιότητας της πατρίδας μας στηρίζοντας τις εθνικές δυνάμεις.
Το κυνήγι από αρχαιοτάτων χρόνων είναι συνυφασμένο με την φιλοπατρία.
Το εθνικό μας κόμμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” του κ. Ηλία Κασιδιάρη εγγυάται ότι θα είναι πάντοτε υποστηριχτής των δίκαιων αιτημάτων τους και σταθερό στήριγμα στις δραστηριότητες τους.
Δήμος Κυριλίδης, Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων “ΕΛΛΗΝΕΣ”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου