Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δήμος Πέλλας: Διανομή τροφίμων Τετάρτη έως Παρασκευή

Στα Γιαννιτσά τον Νοέμβριο του 2019, τις ημέρες Τετάρτη 6/11, Πέμπτη 7/11, Παρασκευή 8/11 και ώρα από τις 9:00 έως τις 16:00 στον ισόγειο χώρο

επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17-19 (Παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών-Παλιά Αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου (ίδιο μέρος με τις προηγούμενες διανομές), πρόκειται να πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής τους Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της Κοινωνίας, των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται στις μέρες μας, όπως τους ωφελούμενους του ΚΕΑ, καλεί τους δικαιούχους να παραλάβουν τα τρόφιμά τους, με σκοπό την στήριξη των ιδίων και των οικογενειών τους.
Κάθε ωφελούμενος του προγράμματος θα παραλάβει τα εξής ΝΩΠΑ προϊόντα:
1 Μπανάνες Βάρος: 2 kg
2 Κρέας βόειο Βάρος: 1 kg
3 Κρέας χοιρινό Βάρος: 1 kg
4 Τυρί φέτα Βάρος: 0,5 kg
5 Τυρί ημίσκληρο Βάρος: 0,5 kg
Σύνολο κιλών ανά άτομο: 5 κιλά.
Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να έχει εξουσιοδότηση και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου