Friday, 19 April, 2024

Δήμος Πέλλας: Ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Β. Εύβοια και στην Αν. Μάνη

Μετά την πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Βόρεια Εύβοια και στην Ανατολική Μάνη ακολούθησε και δεύτερη για τους πυρόπληκτους

του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας.Περισσότερους από 15 τόνους εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας και αγαθά πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν την Κυριακή από τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Καραφυλλιά, στον Δήμαρχο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας, Γεώργιο Τσαπουρνιώτη.
Οι πολίτες του δήμου Πέλλας για ακόμη μια φορά προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους. Είναι αυτονόητο για τον δήμο μας να συνδράμει στους κατοίκους των περιοχών που χρειάζονται στήριξη, όπως κάνει κάθε φορά, με την ευχή να μην ξαναζήσει κανένας τόπος τέτοιες καταστροφές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βοήθησαν να υλοποιηθεί η εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στους οποίους απευθύνθηκε ο δήμος Πέλλας, για τη στήριξη των κατοίκων του, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, ζήτησαν να μεταφερθεί η ανθρωπιστική βοήθεια στη Βόρεια Εύβοια, όπου έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου