Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δήμος Σκύδρας: Έγκριση πάγιας προκαταβολής στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Σήμερα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σκύδρας, ενέκρινε την πάγια προκαταβολή που δίνεται στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

του Δήμου Σκύδρας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν διάφορες υποχρεώσεις τους στην καθημερινότητα των περιοχών τους.
Η τυπική έγκριση ωστόσο θα δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου και θα υπάρχει ως θέμα στην αμέσως ερχόμενη συνεδρίαση του.
Η καθυστέρηση στην λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις νέες συνθήκες λειτουργικότητας και των Δήμων, λόγω των μέτρων που ισχύουν για την πανδημία, όπως ενημερώνει σχετικά, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Μέγας. 
Από εκεί και πέρα, αξίζει να τονιστεί ότι ο Δήμος Σκύδρας, είναι ο πρώτος Δήμος στον Νομό που προχωρά σε αυτή τη διαδικασία, σεβόμενος τις ισχύουσες διατάξεις και ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που μπορούν να επιλυθούν με αυτό τον τρόπο.
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σκύδρας Μιχάλης Μέγας, ως υπεύθυνος της οικονομικής υπηρεσίας στον Δήμο, τόνισε τα εξής: “Είμαστε δίπλα σε κάθε Πρόεδρο και συμβάλλουμε αποφασιστικά, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Το ίδιο θα πράττουμε πάντα, για να ανέβει ο Δήμος Σκύδρας ακόμα ψηλότερα.
Τα χρήματα θα δοθούν στους δικαιούχους Προέδρους, αμέσως μετά την έγκριση της απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου