Friday, 29 March, 2024

Δήμος Σκύδρας: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας

Οι ξαφνικές αλλαγές και οι επιπτώσεις που έφερε στη ζωή όλων μας η πανδημική κρίση δημιούργησαν νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας.
Σε κάθε κρίση, όπως στη συγκεκριμένη, αυτοί που βρίσκονται άμεσα εκτεθειμένοι και ευάλωτοι είναι οι συμπολίτες και οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται στις ευπαθείς και στις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού μας. Ο Δήμος Σκύδρας στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους.
Πιο συγκεκριμένα και σχετικά με το επισιτιστικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε στις 27 Απριλίου 2020 και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, γίνεται γνωστό ότι διανεμήθηκαν ημερήσια γεύματα και τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», όπως αυτό διευρύνθηκε στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.


Τα γεύματα παραδόθηκαν κατ΄οίκον σε θερμοθαλάμους από τα στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και συνολικά διανεμήθηκαν 9030 μερίδες (μεσημέρι και βράδυ) σε 301 ωφελούμενους.
Την ευθύνη του συντονισμού είχε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαρία Γιακαμόζη και η προϊσταμένη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής Χαρούλα Γραμματοπούλου. Τα γεύματα και τα τρόφιμα εξασφαλίστηκαν μέσω του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, τρόφιμα διανεμήθηκαν από χορηγίες που εξασφαλίστηκαν με πρωτοβουλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.
Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους για τη συνεργασία και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος και διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου