Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΕΗ Γιαννιτσών: Κάνει φτερά από την πόλη! Ο «Λόγος» το έγραψε από το 2016!

Απόφαση σκάνδαλο από τη ΔΕΗ να αναστείλει δύο σημαντικά γραφεία της, από την πόλη των Γιαννιτσών,  τον μεγαλύτερο δήμο του νομού!

Η Δημοσία Επιχείρηση Ηλεκτρισμού αναστέλλει τη λειτουργία του ταμείου και του γραφείου Εξυπηρέτησης πωλητών (διακανονισμών, κλπ)

Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια της ΔΕΗ, ταλαιπωρεί χιλιάδες πωλητές του μεγαλύτερου δήμου του νομού Πέλλας, που πλέον είναι υποχρεωμένοι  να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, μόνο σε τράπεζες και καταστήματα ιδιωτών, με επιπλέον χρέωση, από μισό έως 1 ευρώ. Σε ότι έχει να κάνει με τους διακανονισμούς, αν κάποιος πολίτης αντιμετωπίζει ένα ζήτημα, θα πρέπει να ταλαιπωριέται και να πηγαίνει στην Έδεσσα, εφόσον δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Ήδη από το καλοκαίρι του 2016, μετά από δίμηνη αναστολή, το ταμείο λειτουργούσε μόνο 3 μέρες την εβδομάδα.

Η απόφαση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες, πάρθηκε γιατί δεν προχώρησε έγκαιρα  η ΔΕΗ σε προκήρυξη για πρόσληψη με εννεάμηνο για την κάλυψη 2 θέσεων. μια που τον τελευταίο καιρό λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.

Πληροφορίες από Γιώργο Χατζηχρήστο

Σχετική δημοσίευση από τον «Λόγο της Πέλλας» τον Ιούλιο του 2016!Η ΔΕΗ Γιαννιτσών το ‘κλεισε το… μαγαζί!

Από τις 11 Ιουλίου το κατάστημα της ΔΕΗ Γιαννιτσών έχει αναστείλει τη λειτουργία του ταμείου. Άγνωστο πότε θα ανοίξει και πάλι το ταμείο καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση, όμως για την ταλαιπωρία του κόσμου δε νοιάζεται κανείς

Στην πόρτα έχει κολληθεί μόνο η ημερομηνία αναστολής χωρίς περαιτέρω ενημέρωση προς το καταναλωτικό κοινό. Ο λόγος της αναστολής ποιος είναι; Δεν υπάρχει υπάλληλος να αναλάβει τη δουλειά; Τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό ότι στη θέση των ταμείων έμπαιναν μόνο όσοι προσλαμβάνονταν με προγράμματα τύπου πεντάμηνων.

Δείτε εδώ τη δημοσίευση

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου