Friday, 29 March, 2024

ΔΕΥΑ Πέλλας: Οφειλές καταναλωτών και ισολογισμός στη Συνεδρίαση (vid)

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Πέλλας, το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Ιουνίου, αρχικά ο Υπεύθυνος του Διοικητικού Τμήματος της ΔΕΥΑΠ Κυριάκος Χαριτίδης

αναφέρθηκε στην παρουσίαση του στην 29η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. στη Βέροια, όπου πήραν μέρος κυρίως υπηρεσιακοί παράγοντες 13 Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας και συζητήθηκαν θέματα που συνδέονται με τη συγκριτική αξιολόγηση των Επιχειρήσεων Ύδρευσης και το πληροφοριακό Σύστημα τους, ενεργειακά ζητήματα, τα σχέδια ασφάλειας νερού, η τιμολογιακή πολιτική, η αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για την ποιότητα του πόσιμου νερού, για το πρόγραμμα Φιλόδημος, κ.α.


Ακολούθως, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργιος Τόσιος αναφέρθηκε στην έγκριση του ισολογισμού αποτελεσμάτων χρήσης της ΔΕΥΑΠ του 2017, όπου παρουσιάστηκε από τον λογιστή της Επιχείρησης Κωνσταντίνο Στράντζαλη. Το ζήτημα που καίει βέβαια, είναι οι συνολικές οφειλές καταναλωτών, από τους πρώην δήμους έως το δήμο Πέλλας, που ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ!


Το δεύτερο θέμα χρονίζει στην κυριολεξία, καθώς αφορούσε στην 5η παράταση του υποέργου «Δίκτυο βαρύτητας οικισμού Καρυώτισσας και Καταθλιπτικοί αγωγοί» της Πράξης ¨Αποχέτευση οικισμών Γαλατάδων και Καρυώτισσας και ΕΕΛ Δ.Ε Μεγάλου Αλεξάνδρου¨ το οποίο ξεκίνησε επί εποχής δήμου Μ. Αλεξάνδρου.
Στη συνέχεια, η δικηγόρος της ΔΕΥΑ Δανάη Τσαρτσαράκη ενημέρωσε σχετικά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τον Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου