Tuesday, 16 April, 2024

Δημήτρης Γερεμτζές: “Αυτή η σχολική χρονιά μας έκανε πιο δυνατούς”

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας, Δημήτρης Γερεμτζές, με αφορμή την λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς

μας έστειλε την εξής αποκλειστική δήλωση:
“Με την ευκαιρία της λήξης των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ και σε λίγες μέρες και των ΕΠΑΛ θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ από τη θέση μου όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς των μαθητών μας.
Η φετινή ήταν ίσως η πιο δύσκολη χρονιά που έχουμε αντιμετωπίσει. Η πανδημία μας ανάγκασε να διαφοροποιήσουμε την δια ζώσης διδασκαλία. Μας ανάγκασε να στερηθούμε τη φυσική παρουσία στην τάξη, τις δραστηριότητες με τους μαθητές μας, τις εκδρομές μας,τις γιορτές μας και κυρίως την ανθρώπινη επαφή,το χαμόγελο των μαθητών μας. Η χρήση της πλατφόρμας Webex διευκόλυνε-μέχρι έναν βαθμό-την εκπαιδευτική διαδικασία παρά τα προβλήματα που προέκυψαν. Οι εκπαιδευτικοί κατέβαλαν το μέγιστο των προσπαθειών τους να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα στην ψηφιακή εποχή. Όσο για τους μαθητές, αυτοί βίωσαν την απομόνωση, τον εγκλεισμό, μακριά από τους φίλους και συμμαθητές, μακριά από τον φυσικό χώρο μάθησης, μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή ή κινητού, ευτυχώς με συμπαραστάτες τους γονείς τους οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας.
Η χρονιά αυτή μας έκανε πιο δυνατούς, πιο επινοητικούς, πιο δημιουργικούς, πιο συνεργατικούς. Εύχομαι σε όλους καλό, ξεκούραστο καλοκαίρι και ελπίζω σε μια νέα σχολική χρονιά πιο ανθρώπινη και χαρούμενη”.
Γερεμτζές Δημήτριος, Αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου