Tuesday, 23 April, 2024

Δημήτρης Πέλκας, ο άσσος του ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο» 2ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του «Αλεξάνδρειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών τη Δευτέρα το πρωί. Ο άσσος του ΠΑΟΚ και της εθνικής Δημήτρης Πέλκας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Διευθυντή και της γυμνάστριας Κατερίνας Παρασκευά, επισκέφτηκε το σχολείο, μίλησε με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και έπαιξε ποδόσφαιρο με τους μαθητές

paok2

pelkas3

Ο Διευθυντής Ν. Αγγελίδης καλωσορίζοντας τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος υπήρξε μαθητής του σχολείου, τόνισε την ικανοποίηση, αλλά και την περηφάνια που αισθάνονται οι εκπαιδευτικοί  βλέποντας τους μαθητές τους να προοδεύουν. Να βάζουν στόχους και να τους εκπληρώνουν βαδίζοντας στη ζωή με έντιμο και ανθρώπινο τρόπο. Ο Δημήτρης Πέλκας ήρθε στο σχολείο όχι ως πρότυπο για να γίνουν όλοι ποδοσφαιριστές, αλλά ως παράδειγμα προσπάθειας και αγωνιστικότητας για την εκπλήρωση των ευγενών στόχων του καθενός.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άλλωστε παρότρυνε τους μαθητές να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, να μην εγκαταλείπουν τον αγώνα όσες κι αν είναι οι δυσκολίες, αλλά και να σέβονται και να ακούνε τους δασκάλους τους.

Απόδειξε ακόμη πως παραμένει ένα απλό παιδί κάνοντας το χατίρι όλων να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά και να παίξει ποδόσφαιρο, λίγους μήνες πριν από τα σαλόνια του κυπέλλου πρωταθλητριών, στο τσιμεντένιο προαύλιο του σχολείου, εκεί όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια.

paok in.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου