Thursday, 28 March, 2024

Δημήτρης Πέλκας: Ο γάμος της χρονιάς στο Πατριαρχείο και η… σύμπραξη Ελλάδας-Τουρκίας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πρόδρομος Πέλκας.

Ο πατέρας του Δημήτρη Πέλκα, μίλησε αναφορικά με το χθεσινό γλέντι που έλαβε χώρα στα Γιαννιτσά για τον γάμο του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε και της Κυβέλης Μάρδα, τους καλεσμένους στον γάμο της επόμενης εβδομάδας αλλά και το… Survivor!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το γλέντι: «Ήταν πολύ συγκινητικό με έντονα συναισθήματα, ειδικά όταν βγήκε ο Δημήτρης από την Τουρκία, όπως και η Κυβέλη που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, ήταν μία πολύ ωραία εκδήλωση η οποία έγινε γιατί κάποιοι από τους καλεσμένους δεν θα μπορούσαν να ήταν στον γάμο των παιδιών και θέλαμε να γιορτάσουμε και μαζί τους».

Για τους καλεσμένους: «Όλοι κάτι ψηφίζουμε, κάποιοι είναι φίλοι από τα παιδικά χρόνια, κάποιοι έγιναν στη διαδρομή, με τον γάμο να γίνεται την επόμενη Κυριακή στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη. Θα έχουμε διακρατικές συμφωνίες στον γάμο, θα έχουμε Τούρκους Υπουργούς, Έλληνες Υπουργούς, πρόξενους. Έχουν προσκληθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ιβάν Σαββίδης, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Φενέρ, ο Ατζούν πρώτος, κάτσε μην πάω και εγώ στο Survivor, γιατί του έκανα συζήτηση, αλλά του είπα πως δεν μπορώ στην πείνα και μου είπε πως θα το κανονίσει».

Για τον Δημήτρη και τη νέα χρονιά στη Φενέρ: «Ο κάθε προπονητής κάνει τη δουλειά του, με τους παίκτες που κάνει τη δουλειά του, αλλά χάρηκα που ήρθε καινούργιος προπονητής, γιατί είναι άλλου επιπέδου προπονητής κάτι που είχε πει και ο Σάμαρης που τον είχε προπονητή».

Ενώ για την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδος: «Νομίζω αν μπει ξανά σε ρυθμό, θα τον καλέσει στην Εθνική, η οποία τα πήγε πολύ καλά στα παιχνίδια του Nations League».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου