Saturday, 20 April, 2024

«Δημοκράτης ο πρόεδρος του ΔΣ Πέλλας! Σας εύχομαι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας»!  

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ Πέλλας, στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ετέθη η ‘’ιεράρχηση αναγκών τακτικού προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες’’

σύμφωνα με το Υπ. Εσωτερικών. Η δημοτική σύμβουλος Ολυμπία Παπαδοπούλου ρώτησε τι θα γίνει με τους συμβασιούχους, αν έχουν ‘’τύχη’’ να επαναπροσληφθούν ή να ανανεώσουν συμβάσεις, αλλά ο δήμαρχος δήλωσε ότι θα γίνουν εκ προσλήψεις και ίσως, αναλόγως των κριτηρίων και των προσόντων, γίνουν για κάποιους επαναπροσλήψεις.

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης, συμβασιούχος οδηγός απορριμματοφόρου ευρισκόμενος στην αίθουσα ζήτησε το λόγο για να θέσει κάποιο ζήτημα σχετικά, όμως ο πρόεδρος του ΔΣ τον διέκοψε και του είπε ότι δεν πρόκειται να πάρει το λόγο! (Αν θέλετε ελευθερία λόγου, μόνο στο ΔΣ Σκύδρας!).

Τι δηλώνει ο κ. Βασιλειάδης

“Η τελευταία συνεδρίαση του Δ Σ Πέλλας είχε ως πρώτο θέμα την ιεράρχηση αναγκών τακτικού προσωπικού, που αφορά  προσλήψεις μονίμου προσωπικού που θα γίνουν στο μέλλον στο δημο μας. Εκεί λοιπόν ετεθη και το θέμα για το μέλλον των συμβασιούχων που καλύπτουν αυτες τις ανάγκες σήμερα. Θεωρώντας οτι το θέμα με αφορά άμεσα επειδή είμαι ενός απο αυτούς, ζήτησα να κάνω μια ολιγόλεπτη παρέμβαση οπως αυτές που γίνονται πολύ συχνά στα ΔΣ απο ενδιαφερομένους. Με έκπληξη μου ομως άκουσα τον Προεδρο να μου απαγορεύει να μιλήσω, επειδή οπως ειπε ηξερε για ποιο θεμα ηθελα να μιλησω -μέντιουμ;- και οτι ” δεν τίθεται ” τετοιο θεμα. Συγχαρητηρια κυριε Πασσαλη. Και επειδη το περιστατικό συνέβη 24 Ιουλίου, ημέρα αποκατάστασης της δημοκρατίας, σας εύχομαι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δημήτρης Βασιλειάδης, συμβασιούχος οδηγός απορριμματοφόρου”.

Οι προτεινόμενες θέσεις εργαζομένων 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου