Saturday, 20 April, 2024

Δημοτικά σχολεία Γιαννιτσών: Τι ώρα θα γίνει ο αγιασμός

Εγκύκλιο για το άνοιγμα των σχολείων και τον αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, με όλους τους σχετικούς κανόνες λόγω covid.
Ώρες προσέλευσης για τους μαθητές Δημοτικών σχολείων των Γιαννιτσών

1ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών: Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει στις 8:15 και θα αποχωρήσουν στις 10:00.
3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών “Αγαθοβούλειο”: Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13-9-2021 στις 9:00 π.μ. στην αυλή του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών καθώς και τους μαθητές της Α’ τάξης που θα συνοδεύονται από 1 συνοδό. Οι υπόλοιποι μαθητές θα παρακολουθήσουν τον αγιασμό από τις τάξεις τους, μέσω της εσωτερικής μικροφωνικής εγκατάστασης.
Όλοι οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.00 φορώντας μάσκα και με την τσάντα τους για να παραλάβουν βιβλία. Στις 8.15’ θα χτυπήσει το κουδούνι για να περάσουν στις τάξεις τους, όπου εκτός από τη διανομή των βιβλίων θα τους δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, στην ορθή χρήση της μάσκας και στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος. Η αποχώρηση θα γίνει περίπου στις 9:30.
5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών: Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο με τσάντες στις 10:30 π.μ. θα μπουν στις τάξεις να πάρουν βιβλία και Ωρολόγιο Πρόγραμμα και θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 12:00μ.μ. Ο αγιασμός θα τελεστεί στις 11:30π.μ. στον προαύλιο χώρο με αντιπροσωπεία μαθητών χωρίς την παρουσία γονέων.
7ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών: Τη Δευτέρα 13-9-2021 στις 8:15 οι μαθητές και οι μαθήτριες να προσέρχονται με τσάντες για να πάρουν τα βιβλία. Θα αποχωρήσουν στις 9:30.
8ο Δημοτικό Γιαννιτσών: Τη Δευτέρα στις 9:30 θα γίνει ο Αγιασμός, παρακαλούμε τα παιδιά να φέρουν και τις σχολικές τους τσάντες μαζί!
10ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών: Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30. Οι μαθήτριες και οι μαθητές θα προσέλθουν στις 10:45 ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ. Επισημαίνουμε ότι οι γονείς μπορούν να συνοδεύσουν τα παιδιά μέχρι την είσοδο του σχολείου, με εξαίρεση τους γονείς των μαθητών της Α’ τάξης.
Ο αγιασμός θα γίνει με αντιπροσωπεία μαθητών. Οι μαθήτριες και οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 12:15. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη παραλαβή τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου