Tuesday, 19 March, 2024

Δημόσια κλήρωση 218 νέων αδειών λαϊκών αγορών

Σε δημόσια κλήρωση 218 νέων αδειών για τις λαϊκές αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης προχωρά αύριο Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για νέες επαγγελματικές άδειες που στοχεύουν στην πλήρωση των ισάριθμων κενών θέσεων στις λαϊκές αγορές, τις οποίες κατέγραψαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με δικαιούχους άνεργους πολίτες.
Η προηγούμενη φορά που είχαν προκηρυχθεί ανάλογες νέες άδειες ήταν το 2007.
Η προκήρυξη των νέων θέσεων αδειών λαϊκών αγορών και η υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους έχουν ολοκληρωθεί.
Η δημόσια κλήρωση για την απόδοση των νέων αδειών λαϊκών αγορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, στις 8.00 π.μ., στην αίθουσα του κινηματοθέατρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με όρους απόλυτης διαφάνειας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει εξασφαλίσει το δημόσιο χαρακτήρα της και τη διεξαγωγή της κλήρωσης από τριμελή επιτροπή, της οποίας θα προεδρεύει Πρωτοδίκης. Ταυτόχρονα θα είναι δυνατή η απευθείας παρακολούθηση της κλήρωσης μέσω live streaming, από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr).
«Δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας στις λαϊκές αγορές και με μια κρυστάλλινη, δημόσια διαδικασία, δίνουμε τη δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να αποκτήσουν μια ουσιαστική βιοποριστική δραστηριότητα. Επιπλέον, με την κάλυψη των κενών θέσεων στις λαϊκές αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, επιτυγχάνουμε την αρτιότερη οργάνωση του ελέγχου λειτουργίας τους για τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος», υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου