Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Διαδικασία επιλογής των υπό κρίση αιτήσεων για μίσθωση ακινήτων στο Έλος Κλειδίου

Σε συνέχεια των από 30.04.2020 και 04.05.2020 ανακοινώσεών μας και την από 05.05.2020 ανάρτηση διαγραμμάτων

εντοπισμού και πινάκων των προς διάθεση ακινήτων στην περιοχή Έλους Κλειδίου, ανακοινώνονται τα εξής:
Λόγω των εκτάκτων συνθηκών τις οποίες διέρχεται η χώρα, ζητήθηκε, από τους υποψήφιους μισθωτές των προς εκμίσθωση αγροτικών ακινήτων, αντί της αυτοπρόσωπης κατάθεσης των αιτήσεων, για τη διεκδίκηση των εν λόγω ακινήτων, αυτές να αποστέλλονται, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προς την Υπηρεσία μας, αρχής γενομένης από την 8η πρωϊνή της 5ης Μαΐου 2020. Επειδή είναι κατανοητό ότι τα e-mails που έφτασαν στην Υπηρεσία ταυτόχρονα και συγκεκριμένα εντός του ίδιου λεπτού της ώρας και ενόψει των διατάξεων του νόμου, σύμφωνα με τις οποίες τα ακίνητα δίδονται κατά σειρά προτεραιότητας, η Υπηρεσία για όσα ακίνητα ήρθαν εντός του ίδιου λεπτού, τηρεί τη σειρά προτεραιότητας ανά λεπτό.
Κατόπιν τούτου όσα αιτήματα αφορούν ένα συγκεκριμένο ακίνητο και είναι τα μοναδικά για το συγκεκριμένο λεπτό της ώρας, οι αιτούντες κρίνονται δικαιούχοι ( υπό τον όρο φυσικά της πληρώσεως των υπολοίπων απαιτήσεων του Νόμου).
Για όσα αιτήματα αφορούν το ίδιο ακίνητο και ήρθαν εντός του ίδιου λεπτού της ώρας, θα διενεργηθεί κλήρωση στο Γραφείο του Προϊσταμένου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας, παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων και του Νομικού Συμβούλου Π.Ε. Ημαθίας.
Θα κληθούν να παραστούν όσοι το επιθυμούν (τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας, λόγω κορωνοϊού), είτε αυτοπροσώπως, είτε δια πληρεξουσίου, εφοδιασμένου με εξουσιοδότηση (που θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής, ή θα εκτυπώνεται μέσω της ιστοσελίδας gov.gr).
Για την ημέρα και την ώρα που θα προσέλθουν οι υποψήφιοι για κάθε ακίνητο και προς αποφυγή συνωστισμού, θα ενημερωθούν αυτοί με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Υπηρεσίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου